Hoppa till innehåll
menu
Tidigare evenemang

Diskussionsgrupp för nyblivna föräldrar

Kom med i vår onlinegrupp för nyblivna föräldrar! I gruppen bekantar vi oss med olika teman som berör föräldraskap och vardagen med en bebis. Du får också träffa andra föräldrar i samma livssituation.

bebis håller i en vuxens finger
  • För vem:  Föräldrar
  • Tidpunkt:   -
  • Klockslag:  14-15.30
  • Anmälningstid:   -
  • Plats:  Online
  • Pris:  Kostnadsfri

Är du nybliven förälder? Välkommen med i vår onlinegrupp för föräldrar med barn i åldern 0-6 månader!

I gruppen får du diskutera ämnen och frågor som dykt upp i den nya vardagen tillsammans med andra föräldrar. På så sätt hoppas vi att du känner dig mer bekväm i din nya roll som förälder och får nya, värdefulla insikter om föräldraskapet. Vi kommer att diskutera relationer, den nya vardagen med bebis, din egna ork, och mycket mer.

Vi träffas fem tisdagar med start 20.9.2022 och träffarna sker online via Zoom, vilket betyder att du kan delta oberoende av var du bor. Du kan delta ensam eller tillsammans med en medförälder. Den här gruppen ordnas på eftermiddagen. Du kan också anmäla dig till gruppen som går på förmiddagen.

Grupperna kommer att ledas av två sakkunniga från Barnavårdsföreningen och Folkhälsan. Under kursen använder vi oss av materialet Tillsammans från A till Ö, som utarbetats av sakkunniga på Folkhälsan. Materialet skickas till deltagarna i samband med kursen.

Obs! Ingen träff 4.10

Välkommen med!

Mikaela Lervik

Ta kontakt

Mikaela Lervik

Mikaela jobbar inom vårt föräldrastöd. Hon har fokus på projektet Fixa föräldraskapet.

+358505813114
Tillbaka upp