Hoppa till innehåll
menu
Tidigare evenemang

Kan mitt barn ha adhd?

Under föreläsningen får du information om adhd, konkreta tips om hur du kan stödja barn med adhd-symptom och råd när det är dags att söka hjälp.

Pojke som springer
  • För vem:  För föräldrar
  • Tidpunkt:  
  • Klockslag:  17.00-18.30
  • Anmälningstiden går ut:  
  • Plats:  Online via Zoom
  • Pris:  Kostnadsfri

Under föreläsningen får du information om adhd, konkreta tips om hur du kan stödja barn med
adhd-symptom och råd när det är dags att söka hjälp.

Föreläsningen hålls av Nicklas Kurkio som jobbar som sakkunnig inom Barnavårdsföreningens neuropsykiatriska tjänster.

Föreläsningen bandas inte in.

Föreläsningsserien Fascinerande föräldraskap

Webbföreläsningen är en del av serien Fascinerande föräldraskap. Målsättningen med föreläsningarna är att stödja barnfamiljer och deras närstående. Fokus ligger på att stärka föräldrars insikt och tillit till det egna föräldraskapet och att öka förståelsen för barnet / ungdomen som beter sig utmanande.

Under föreläsningarna hösten 2021 ger Barnavårdsföreningens sakkunniga föreläsare deltagarna konkreta och användbara tips i vardagen. Föreläsningsserien är riktad till föräldrar, men även professionella och andra intresserade är välkomna!

Föreläsningarna ordnas online och föreläsningsserien är gratis. Du kan anmäla dig till bara en föreläsning eller delta i hela serien om du känner för det! Föreläsningarna kräver förhandsanmälan senast föregående vardag innan klockan 12. Deltagarna får närmare instruktioner och länk till evenemanget per e-post.

Neuropsykiatriska tjänster

Ta kontakt

Neuropsykiatriska tjänster

Vi hjälper familjer att hitta metoder som underlättar vardagen också i utmanande livssituationer. Vi ger också service till professionella.

+358 50 565 1722
Tillbaka upp