Blogi & uutiset

Parempaa vuorovaikutusta kuohuvien teinivuosien aikana

Teiniaika herättää kysymyksiä ja tunteita useimmissa vanhemmissa ja välillä sukset voivat mennä kotona ristiin ihan kunnolla. Oikeilla työkaluilla ja tiedolla varustettuna vanhempi voi luoda paremman ilmapiirin kotona. Meillä on tarjota laaja valikoima tapoja tukea teinivanhempia ajoissa, ennen kuin ongelmat kasvavat.
Hymyilevä tyttö ulkona

Chattaa kanssamme tiistaisin ja torstaisin

Chattimme ovat olemassa sinua varten, jolla on kysymyksiä perhearjesta tai teinin kanssa elämisestä ja lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat jonkun, joka kuuntelee. Syksyllä chattimme ovat auki tiistaisin kello 12–14 ja torstaisin kello 16–18.
neljän kuvan kombo jossa lapsia, nuoria ja vanhempia

Valloittava vanhemmuus -luentosarja tukee vanhempia ja ammattilaisia

Vanhemmuus on valloittavaa, ja samalla täynnä haasteita. Syksyn luentosarjamme tarjoaa työkaluja vahvistamaan vanhemmuutta ja ymmärtämään lapsen ja nuoren käyttäytymistä paremmin. Näin voimme tukea vanhemmuutta ja ennaltaehkäistä ongelmia.

Pia Sundell lapsistrategian seurantaryhmän jäsen

Valtioneuvoston kanslia on asettanut seurantatyöryhmän kansallisen lapsistrategian työn tueksi. Seurantaryhmään nimitettiin Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtaja Pia Sundell.
tyttö kierii ruohossa

Tukea perheille myös heinäkuussa

Tänä kesänä Barnavårdsföreningen panostaa erityisen paljon lasten ja perheiden tukemiseen. Siksi osa toiminnastamme jatkuu poikkeuksellisesti koko kesän ajan.

Tukea perheille myös kesäaikana!

Barnavårdsföreningen panostaa tänä kesänä erityisen paljon lasten ja perheiden tukemiseen. Siksi osa toiminnastamme jatkuu poikkeuksellisesti koko kesän ajan.

Loma- ja kurssikeskus Högsand Hangossa pidetään suljettuna tänä kesänä

Barnavårdsföreningenin Loma- ja kurssikeskus Högsand pidetään suljettuna tänä kesänä pandemian takia. Moni asiakkaista on perunut varauksensa eikä toimintaa pystytä aloittamaan suunnitellusti kesäkuussa.

Avoin kirje henkilökunnalle

"Kiitos teille kuuluu siitä, että olette osana lasten, nuorten ja perheiden arjessa. Yhdessä katsomme eteenpäin ja etsimme uusia mahdollisuuksia." Lue toiminnanjohtaja Pia Sundellin kiitokset Barnavårdsföreningenin henkilökunnalle.

Kalenteri

Maanantai
30.11
14:00

Föreläsning online: Bonusfamiljens behov av stöd

Bonusfamiljer är idag vanliga, men bonusfamiljen fungerar på ett annat sätt än kärnfamiljen. Det uppstår utmaningar som är helt annorlunda. I föreläsningen ger vi professionella information om och förståelse för den ombildade familjen.
Barnavårdsföreningen, Zoom
Tiistai
1.12
09:00

FamiljeLuckan | Helsingfors

Genussensitivitet med Amelie Lund. Öppet daghem för dig med barn i åldern 1-5 år.
LillaLuckan
Keskiviikko
2.12
17:00

Föreläsning online:Orsaker bakom barnets beteende

Kom och öka förståelsen för barnet! Under föreläsningen granskas faktorer som under ytan kan påverka barnets beteende.
Barnavårdsföreningen, Zoom
Keskiviikko
2.12
17:00

Verkkoluento: Mitä lapsen käytös heijastaa

Tule lisäämään ymmärrystäsi lapsen käytöstä kohtaan! Verkkoluennolla tarkastellaan käytöksen takana mahdollisesti vaikuttavia tekijöitä.
Barnavårdsföreningen, Zoom