Lapsia luonnossa

Maksuttomia kesäpäiväleirejä erityislapsille

22.05.2020 klo 10:02
Barnavårdsföreningen järjestää erityislapsille ja -nuorille kesäpäiväleirejä luonnonkauniissa ympäristössä Helsingin Meilahdessa. Leirit ovat maksuttomia.

Tarjoamme mukavaa ja mielekästä ohjelmaa kesäpäiviin. Pyrimme siihen, että toiminta on mahdollisimman paljon ulkosalla. Leirit järjestetään luonnonkauniissa ympäristössä Helsingin Meilahdessa. Pidämme ryhmäkoot pieninä ja paikalla on aina riittävästi turvallisia aikuisia leiriohjaajina. 

Ajankohta: Jokainen leiri on viiden päivän mittainen ja kellonaika on 9-15. Leirit järjestetään viikolla 26 (22-26.6), viikolla 27 (29.6-3.7), viikolla 29 (13-17.7) ja viikolla 30 (20-24.7).

Kohderyhmä: Erityislapset ja -nuoret.

Hinta: Leirit ovat maksuttomia kaikille osallistujille.

Huomioitavaa: Päiväleireillä ei tarjota lounasta, jokainen osallistuja tuo mukaan omat eväät. Iltapäivällä tarjolla on pieni välipala. Leireille ei järjestetä kuljetuksia, joten on huoltajan vastuulla tuoda ja hake leiriläinen leiriltä.

 
Petra Willamo
Organisationschef | Järjestöpäällikkö
+358407362747
Petra leder och utvecklar vårt bidragsfinansierade arbete med barn och familjer | Petra johtaa ja kehittää avustusrahoitteista työtämme lasten ja perheiden kanssa.

Blogg: ”Om ni inte är tysta äter vargen opp er ...”

”Alla föräldrar blir arga ibland, skriker och säger sådant som de ångrar. Det är inte så farligt, så länge man är medveten om att sitt beteende och hur man kan rätta till det som hänt. Föräldrar som söker till våra stödgrupper kan känna sig osäkra i sitt föräldraskap eller också vara i en spiral där alla är på dåligt humör hela tiden”, skriver Eva Söderlund i vår blogg.

Rekry: Inhoppare till våra daghem och eftisar

Vi söker inhoppare till våra daghem och eftisar.
Iloinen lapsi juoksee ulkona

Bonusäiti – yhtä oikeaa tapaa ei ole

Siinä missä biologinen vanhemmuus useimmiten tapahtuu kuin itsestään ja vanhemmuuteen kasvaa pikkuhiljaa, voi bonusäitinä huomata yhdellä ovenavauksella elämäänsä kuuluvan puolison myötä myös lapsia. Eikä vain lapsia vaan myös liuta muita henkilöitä, joilla kaikilla on omat odotuksensa siitä, miten bonusvanhempana pitäisi toimia. Lue bonusäidin kirjoittama positiivinen ja uskoa tulevaisuuteen herättävä blogiteksti uusperheen arjesta.

Pia Sundell lapsistrategian seurantaryhmän jäsen

Valtioneuvoston kanslia on asettanut seurantatyöryhmän kansallisen lapsistrategian työn tueksi. Seurantaryhmään nimitettiin Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtaja Pia Sundell.
tyttö kierii ruohossa

Tukea perheille myös heinäkuussa

Tänä kesänä Barnavårdsföreningen panostaa erityisen paljon lasten ja perheiden tukemiseen. Siksi osa toiminnastamme jatkuu poikkeuksellisesti koko kesän ajan.

Blogg: Sommaren som nästan inhiberades

”Skolan är över efter en märklig termin och ett långt sommarlov har börjat. Den här sommaren kommer att bli annorlunda för de flesta. Vad ska familjen göra hela långa sommaren och hur blir alla nöjda och glada när allt är avbokat?” Läs hela sommarbloggen skriven av Pia Granittiaho.

Blogg: Parförhållande på undantagstillstånd

”För den som lever i en parrelation har våren 2020 högst antagligt medfört många insikter om parrelationen och en själv. Då två personer med olika temperament och behov lever tätt inpå varandra kommer de varandra väldigt nära - på gott och ont”, skriver Christina Holm i vår blogg.

Perheohjaus vanhemmuuden tukena

Perheohjaus tarjoaa käytännön vinkkejä myönteisempään arkeen sekä mahdollisuuden pohtia asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. ”Vihdoin saimme kertoa niin kuin asiat ovat ja konkreettista apua", perheohjaukseen osallistunut vanhempi kuvaa.

Tukea perheille myös kesäaikana!

Barnavårdsföreningen panostaa tänä kesänä erityisen paljon lasten ja perheiden tukemiseen. Siksi osa toiminnastamme jatkuu poikkeuksellisesti koko kesän ajan.