tyttö kierii ruohossa

Tukea perheille myös heinäkuussa

23.06.2020 klo 09:28
Tänä kesänä Barnavårdsföreningen panostaa erityisen paljon lasten ja perheiden tukemiseen. Siksi osa toiminnastamme jatkuu poikkeuksellisesti koko kesän ajan.

Olemme läsnä verkossa päivittäisten chattien, puhelinneuvonnan ja avoimen päiväkotitoiminnan merkeissä sekä kasvotusten erityislasten maksuttomilla päiväleireillä. Myös perheohjausta on saatavilla arjen haasteisiin.

Asiantuntijamme helposti saavutettavissa chattaillen

Jos tunnet huolta perheestäsi tai tämänhetkisestä tilanteesta voit chattailla asiantuntijoidemme kanssa joka arkipäivänä koko kesän ajan. Chattimme ovat tarkoitettuja lapsille ja nuorille, vanhemmille ja muille omaisille: kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa. Chatit ovat kaksikielisiä.

Chattimme lapsille ja nuorille on auki maanantaista perjantaihin kello 12-15.

Aikuisille suunnattu chatti vanhemmuudesta on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 15-18 ja tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 12-15.

Hauskaa pienimmille netissä

Sinulle, jolla on pieniä lapsia, meillä on avointa päiväkotitoimintaa joka tiistai Zoomin kautta. Pienten oma tuokio verkossa viihdyttää päiväkoti-ikäisiä kello 10.30–11. Tervetuloa mukaan laulamaan, tarinoimaan ja loruttelemaan!

Jos lapsesi ovat kaksikielisiä voitte tulla mukaan myös torstaisin kello 10–10.30. Silloin Öppet daghem online viihdyttää pienimpiä.

Erityislasten kesäleireillä yksittäisiä paikkoja jäljellä

Erityislasten kesäleirit toteutetaan tänä vuonna päiväleireinä Helsingin Meilahdessa myös heinäkuussa. Maksuttomilla leireillä tarjotaan mukavaa ja mielekästä ohjelmaa kesäpäiviin. Pyrimme siihen, että toiminta on mahdollisimman paljon ulkosalla. Ryhmäkoot pidetään pieninä ja paikalla on aina riittävästi turvallisia aikuisia leiriohjaajina. 

Leiripaikkoja voi tiedustella pikimmiten suoraan järjestöpäälliköltämme Petra Willamolta (etunimi.sukunimi@bvif.fi, tai 0407362747.

 
Petra Willamo
Organisationschef | Järjestöpäällikkö
+358407362747
Petra leder och utvecklar vårt bidragsfinansierade arbete med barn och familjer | Petra johtaa ja kehittää avustusrahoitteista työtämme lasten ja perheiden kanssa.
Söndrigt hjärta

Blogg: Brev från en separation

"Det är absolut ingen skam att söka hjälp, snarare en smart investering för framtiden och förhoppningsvis ett nytt, bättre liv", skriver en mamma som gått igenom en separation i vår blogg.

Rekry: Ohjaaja Töölön lastenkotiin

Olisiko sinulla suuri sydän, lempeä luonne, touhukkuutta ja omatoimisuutta? Ja tahtoisit vielä tehdä töitä sijaishuollossa ihanien, mutta samalla sinulta paljon vaativien nuorten parissa.

Kun rahaa ei riitä edes bussilippuun

Ehdotetut leikkaukset uhkaavat sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaa. Mitä lapsille ja perheille tapahtuu, jos toiminta häviää? Kysyimme asiakkailtamme ja vastaukset olivat häkellyttäviä.

Parempaa vuorovaikutusta kuohuvien teinivuosien aikana

Teiniaika herättää kysymyksiä ja tunteita useimmissa vanhemmissa ja välillä sukset voivat mennä kotona ristiin ihan kunnolla. Oikeilla työkaluilla ja tiedolla varustettuna vanhempi voi luoda paremman ilmapiirin kotona. Meillä on tarjota laaja valikoima tapoja tukea teinivanhempia ajoissa, ennen kuin ongelmat kasvavat.

”Nu vet jag att jag inte kan berömma mitt barn för mycket”

Vi deltar i SOSTE:s kampanj Tur att det finns nån. Under kampanjen visar vi hur viktigt vår arbete är för barn, unga och familjer. Läs blogginlägget om Pia och Mikael, som fick en lättare vardag och ett stärkt föräldraskap efter att ha deltagit i Familjeskolan POP på Barnavårdsföreningen.

”Nyt tiedän, ettei lasta voi kehua liikaa”

Osallistumme SOSTE:n kampanjaan Onneksi on joku. Kampanjan aikana näytämme kuinka tärkeää työmme on lapsille, nuorille ja perheille. Pia ja Mikael osallistuivat Barnavårdsföreningenin Perhekoulu POP:iin. Blogissa he kertovat omien vanhemmuustaitojen vahvistuneen ja arjen helpottuneen Perhekoulun myötä.
Man som tittar ut över ett öppet hav

Pappablogg: Skilsmässan lade sina spår

"En skilsmässa är minst sagt en förändring, inte bara för mig som man och pappa till två härliga barn, utan för hela den splittrade familjen, släkten och vännerna. Det finns ingen återvändo, men livet går vidare", skriver en pappa som deltagit i vår skilsmässogrupp i vår blogg.
Hymyilevä tyttö ulkona

Chattaa kanssamme tiistaisin ja torstaisin

Chattimme ovat olemassa sinua varten, jolla on kysymyksiä perhearjesta tai teinin kanssa elämisestä ja lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat jonkun, joka kuuntelee. Syksyllä chattimme ovat auki tiistaisin kello 12–14 ja torstaisin kello 16–18.
neljän kuvan kombo jossa lapsia, nuoria ja vanhempia

Valloittava vanhemmuus -luentosarja tukee vanhempia ja ammattilaisia

Vanhemmuus on valloittavaa, ja samalla täynnä haasteita. Syksyn luentosarjamme tarjoaa työkaluja vahvistamaan vanhemmuutta ja ymmärtämään lapsen ja nuoren käyttäytymistä paremmin. Näin voimme tukea vanhemmuutta ja ennaltaehkäistä ongelmia.