Hymyilevä tyttö ulkona

Chattaa kanssamme tiistaisin ja torstaisin

31.08.2020 klo 12:27
Chattimme ovat olemassa sinua varten, jolla on kysymyksiä perhearjesta tai teinin kanssa elämisestä ja lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat jonkun, joka kuuntelee. Syksyllä chattimme ovat auki tiistaisin kello 12–14 ja torstaisin kello 16–18.

Kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa: lapset, nuoret, vanhemmat ja muut omaiset. 

Meillä on neljä chattia: 

  • Vahvempi vanhemmuus – pienten lasten vanhemmille. Vanhemmille, joiden lapset ovat 3–12-vuotiaita. Myös muille omaisille. Onko sinulla tarvetta keskustella perhearjesta vai onko sinulla kysymyksiä lapsen käyttäytymisestä? Tervetuloa chattailemaan asiantuntijoidemme kanssa! Chatti on kaksikielinen. 
  • Nuorten vanhemmille -chat. Sinulle, jolla on teini-ikäinen kotona ja mietit vaikka hänen käyttäytymistään. Myös muille omaisille. Asiantuntijamme voivat neuvoa ja tukea sujuvampaan arkeen. Chatti on suomenkielinen. 
  • Chatti lapsille ja nuorille. Sinulle, joka tarvitsee jonkun, joka kuuntelee tai vastaa kysymyksiin. Ei väliä ovatko kysymyksesi isoja tai pieniä – asiantuntijamme vastaavat kaikkeen. Chatti on kaksikielinen. 
  • Chatta om skilsmässa. Ruotsinkielinen chatti tukee parisuhdekysymyksissä, eromietteissä ja eron jälkeisessä ajassa. 
     

Chatteihin pääsee nettisivultamme: bvif.fi 

Chatissa olet nimettömänä eikä sinun tarvitse rekisteröityä. Asiantuntijoillamme on vaitiolovelvollisuus. 

 
Petra Willamo
Organisationschef | Järjestöpäällikkö
+358407362747
Petra leder och utvecklar vårt bidragsfinansierade arbete med barn och familjer | Petra johtaa ja kehittää avustusrahoitteista työtämme lasten ja perheiden kanssa.
kahdet jalat joissa punaiset ja siniset tennarit nurmikolla

”Leiri on erityislapselle tylsän kesä valopilkku”

Tutut ohjaajat ja turvallinen ilmapiiri ovat houkutelleet Eliaksen mukaan Barnavårdsföreningenin erityislasten kesäleireille vuosi toisensa jälkeen. Hänen äitinsä sanoo, että leirit ovat olleet odotettu valopilkku yksinäisen lapsen kesäpäiviin.
Aikuinen katsoo lasta ymmärtävästi

Blogi: Mitä lapsen haastavan käytöksen takana on?

"Miksi lapsi kiukkuaa, ärsyyntyy tai vastustelee? Näkemällä käytöksen taakse voidaan auttaa ja tukea lasta", kirjoittaa asiantuntijamme Minna Kuosmanen blogissaan.

Rekry: Vastaava ohjaaja Töölön lastenkotiin

Teemme töitä sen eteen, että hoidamme nuoriamme yksilöllisesti, nuoren voimavarat ja taidot huomioon ottaen. Rekrytoimme erityistason lastenkotiimme nyt vastaavaa ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Blogg: Brev från en mamma till tonåringar

”Jag insåg att jag pratade alldeles för mycket om regler, istället för att lyssna in mina tonåriga döttrar. Redan efter några veckor kände jag mig stärkt i mitt föräldraskap.” Läs bloggen skriven av en förälder som gått nätkursen Föräldrawebben!
Söndrigt hjärta

Blogg: Brev från en separation

"Det är absolut ingen skam att söka hjälp, snarare en smart investering för framtiden och förhoppningsvis ett nytt, bättre liv", skriver en mamma som gått igenom en separation i vår blogg.

Kun rahaa ei riitä edes bussilippuun

Ehdotetut leikkaukset uhkaavat sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaa. Mitä lapsille ja perheille tapahtuu, jos toiminta häviää? Kysyimme asiakkailtamme ja vastaukset olivat häkellyttäviä.

Parempaa vuorovaikutusta kuohuvien teinivuosien aikana

Teiniaika herättää kysymyksiä ja tunteita useimmissa vanhemmissa ja välillä sukset voivat mennä kotona ristiin ihan kunnolla. Oikeilla työkaluilla ja tiedolla varustettuna vanhempi voi luoda paremman ilmapiirin kotona. Meillä on tarjota laaja valikoima tapoja tukea teinivanhempia ajoissa, ennen kuin ongelmat kasvavat.

”Nu vet jag att jag inte kan berömma mitt barn för mycket”

Vi deltar i SOSTE:s kampanj Tur att det finns nån. Under kampanjen visar vi hur viktigt vår arbete är för barn, unga och familjer. Läs blogginlägget om Pia och Mikael, som fick en lättare vardag och ett stärkt föräldraskap efter att ha deltagit i Familjeskolan POP på Barnavårdsföreningen.