Siirry suoraan sisältöön
Avoimet työpaikat

Hae perheohjaajaksi Töölön lastenkotiin

Kiinnostaisiko päästä kokeilemaan monipuolista ja itsenäistä työtä lastenkodin perhetyön parissa? Haemme Töölön lastenkotiin perheohjaajallemme sijaista hänen äitiys- ja vanhempainvapaan ajaksi, eli ainakin 3.9.2022 asti.

Hae perheohjaajaksi Töölön lastenkotiin -artikkelin kuva

Töölön lastenkoti on kaksi osastoinen neuropsykiatriseen osaamiseen erikoistunut erityistason lastenkoti Helsingissä. Asiakkainasi olisivat lastenkotiimme sijoitettujen lasten ja nuorten vanhemmat ja muut perheenjäsenet. Työskentelisit tavoitteellisesti perheiden hyvinvoinnin eteen, oli sijoituksen tavoitteena arjen vakauttaminen, kotiutuminen tai nuoren lastenkodilta omilleen itsenäistyminen. Perhetyössä otetaan perhe huomioon kokonaisuutena, mutta työskentelyä tehdään vaihdellen eri kokoonpanoissa ja verkostoissa.

Työpisteesi sijaitsee lastenkodilla hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta tapaat perheitä kotikäynneillä ja vanhemmille luontevissa paikoissa pääkaupunkiseudulla, jolloin et tarvitse omaa autoa.

Työ on itsenäistä, mutta teet myös paljon yhteistyötä lasten omaohjaajien ja osastojen vastaavien ohjaajien kanssa. Tänä syksynä kehitämme myös vanhempien vertaistukitoimintaa, johon toivomme sinun osallistuvan innostuneena muiden vetäjien kanssa.
-kuva

Kasvatustyylimme on lämminhenkinen ja kannustava. Jokainen meillä asuva lapsi tarvitsee erityistä huomiota, hoivaa ja ymmärrystä.

Tutustu Töölön lastenkodin toimintaan!
Odotamme sinulta perhetyön kokemusta ja sijaishuollon sekä nepsy tuntemuksesta on ehdottomasti hyötyä. Itsenäinen työskentely vaatii myös hyviä itsensä johtamisen taitoja, vaikka saatkin tiivistä tukea esihenkilöltäsi. Työ edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä tilannetajua. Työ painottuu arkipäiviin, mutta tarvittaessa myös pystyt tapaamaan vanhempia ilta-aikaisinkin ja viikonloppuisin. Toivomme ettet kaihda menetelmien käyttöä ja toiminnallisuutta keskustelujen tukena ja, että työsi dokumentointi on sinulle tuttua.
Meillä on sinulle tarjota vapautta ja vastuuta oman työsi ja talon perhetyön kehittämisestä, lämminhenkinen, reflektoiva ja hauska työyhteisö sekä unohtumattomia kohtaamisia nuorten ja vanhempien kanssa. Saat vapauden suunnitella omat työvuorolistasi, tehdä työtä joustavasti lastenkodilla ja etänä, kunhan vanhemmat kokevat saavansa sinulta tarvitsemansa ajan ja läsnäolon. Sinulle kuuluu myös oma työnohjauksesi/mentorointi ulkopuoliselta taholta.
Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan G26 eli min. 2707,10 €/kk + vuorokohtaiset lisät.
Hakuaika on 3.10.2021 saakka. Voit lähtettää hakemuksesi lastenkodin johtajalle osoitteeseen johanna.granlund@bvif.fi. Aloitamme haastattelun saman tien ja haku voi päättyä sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää odottamaan.
Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Jos haluat keskustella tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä perheohjaaja Nelli Junttilaan +358 50 369 0295.

Odottavin terveisin,

Nelli & Johanna sekä koko Töölön lastenkodin henkilökunta
Kuva: Tim Mossholder / Unsplash
Johanna Granlund

Kirjoittaja

Johanna Granlund

Johanna työskentelee lastenkodin johtajana ja vastaa Töölön lastenkodin toiminnasta.

+358 45 657 9899

Muuta aiheeseen liittyvää

Takaisin ylös