Siirry suoraan sisältöön
Avoimet työpaikat

Haemme ohjaajia Töölön lastenkotiin

Haemme lastenkotiin kahta kokenutta lastensuojelun ammattilaista työskentelemään sijoitettujen lasten ja heidän perheiden kanssa, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteesiin.

Nuori mies kävelee ison punaisen rakennuksen edustalla. Taustalla muita ihmisiä.
Kuva: Shutterstock

Töölön lastenkodin ohjaajan tehtäviin kuuluu muun muassa lasten kasvun ja kehityksen tukeminen, merkityksellisen arjen rakentaminen, itsenäistymistaitojen vahvistaminen sekä kodinhoidolliset tehtävät. Työtä tehdään osana tiimiä ja yhteistyössä nuoren lähipiirin kanssa. Verkostotyö koulujen, sosiaalitoimen ja hoitokontaktin kanssa on myös oleellinen osa työtä.

Kasvatustyylimme on lämminhenkinen ja kannustava. Jokainen meillä asuva tarvitsee erityistä huomiota, hoivaa ja ymmärrystä. Tavoitteenamme on, että jokainen meillä asuva ja meiltä poismuuttava nuori kokee itsensä arvokkaaksi. Lämmin vuorovaikutus ja kohtaamisen taidot ovat edellytys työskentelyn sujumiselle. Työ on kolmivuorotyötä ja vaatii kykyä työskennellä myös itsenäisesti.

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta.

Töölön lastenkoti

Töölön lastenkoti tarjoaa neuropsykiatriseen osaamiseen painottunutta erityistason sijaishuoltoa 13–17 vuotiaille huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimena sijoitetuille lapsille ja nuorille. Lastenkodissamme on kaksi 7 paikkaista osastoa.

Lue lisää Töölön lastenkodista

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sijoitettujen lasten ja heidän perheiden parissa
  • säännöllisen ryhmätyönohjauksen
  • työsuhde-etuina Smartum Pay -edun (kulttuuri-, liikunta-, hieronta- ja/tai työmatkaetu)
  • vuosittain kaksi ranneketta Linnanmäen huvipuistoon
  • työhyvinvointi- ja henkilöstöpäivät
  • kattavan työterveyshuollon.

Edellytämme sinulta:

  • Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esimerkiksi sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai yhteisöpedagogi AMK, tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
  • Kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä ja lastensuojeluosaamista.
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työotetta.
  • Eduksi luemme myös tietämyksen ja työkokemuksen neuropsykiatrisista häiriöistä, lastensuojelun perhetyöstä sekä ruotsinkielentaitoa asiakastyössä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaa ja työehtoja koskevat määräykset yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Palkka määräytyy palkkaluokka G24E mukaan (pk-seutu, peruspalkka 2796,74 €). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Työt alkavat 13.4.2024 ja 9.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko työpaikasta? Täytä hakemus!

Jätä hakemus liitteineen 24.3.2024 mennessä HR-järjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Barnavårdsföreningen työnantajana

Motivoitunut ja pätevä henkilökuntamme tekee laadukasta työtä lasten ja perheiden parhaaksi. Kaikkea toimintaamme ohjaa lapsen etu. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja viihtyvyyteen.

Tule meille töihin
Paula Stenman

Ota yhteyttä

Paula Stenman

Lastenkodin johtaja Paula vastaa lastenkodin toiminnasta. Voit olla Paulaan yhteydessä, mikäli sinulla on kysymyksiä työpaikkaan liittyen!

+35845 657 9899

Muuta aiheeseen liittyvää

Takaisin ylös