Barnavårdsföreningenin chat

Barnavårdsföreningen lisää läsnäoloaan netissä, jotta voisimme palvella myös koronapandemian aikana. Chattimme on avoinna joka arkipäivä. Asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi chatissa. ​

Kaikki chatit ovat auki:
ma, ke klo 15-18
ti, to, pe klo 12-15

Chat nuorten vanhemille auki myös to klo 19-20

Asiantuntijoidemme kanssa voi chattailla sekä suomeksi että ruotsiksi ja chatti on tarkoitettu aivan kaikille, joilla tarvetta chattailla. 

Chattimme ovat: Pienten lasten vanhemmille suunnattu Vahvempi vanhemmuus, Nuorten vanhemmille suunnattu chat, sekä Chatta om skilsmässa (ruotsiksi).

Tällä hetkellä chatti palvelee myös lapsia ja nuoria.

Barnavårdsföreningenin asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi chat-palvelussa. Kaikki chat-palvelumme ovat anonyymejä ja asiantuntijoillamme on vaitiolovelvollisuus. Chat ikkuna avautuu näytön oikeasta alakulmasta Barnavårdsföreningenin verkkosivuilla.

Chatin ohjeet ja määräykset

Päivystäjät, jotka vastaavat kysymyksiisi chatissa, ovat Barnavårdsföreningenin lapsiperhetyön asiantuntijoita. Kaikilla Barnavårdsföreningenin työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus ja heidän työtään ohjaavat eettiset periaatteet. Työntekijät saavat koulutusta ja ohjausta, jotta he voivat tukea ja auttaa chatin osallistujia.

IP osoitteesi näkyy kanssasi keskustelevalle asiantuntijoille, mutta sen perusteella emme näe tietojasi tai yhteystietojasi. Barnavårdsföreningen ei kerää IP osoitteita, vaan ne poistetaan palvelimeltamme.

Keskustelut chatissa käydään pääasiallisesti nimettömänä. Anonyymius koskee molempia osapuolia, niin sinua kuin asiantuntijaa.

Chatin tavoitteena on auttaa ja tukea sinua. Asiantuntijamme vastaavat aiheeseen liittyviin, sinua askarruttaviin kysymyksiin. Asiantuntijamme kohtaavat sinut arvostavasti ja kunnioittavat sinun ratkaisuitasi ja itsemääräämisoikeutta.

Barnavårdsföreningenin asiantuntijoilla ovat vaitiolovelvollisuus. Keskustelut chatissa käydään luottamuksellisesti. Ilmoitusvelvollisuutta vaativissa tilanteissa noudatetaan Suomen lakia.

Barnavårdsföreningenin toiminta on yleishyödyllistä ja voittoa tavoittelematonta. Panostamme ennaltaehkäisevään työhön ja lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Teemme asiantuntemuksella työtä paremman lapsuuden, vahvemman vanhemmuuden ja lapsiystävällisemmän yhteiskunnan puolesta, sekä ruotsiksi että suomeksi.

 

Kuva: Pexels.com