Barnavårdsföreningenin chatti

Jos tunnet huolta perheestäsi tai tämänhetkisestä tilanteesta voit chattailla asiantuntijoidemme kanssa joka arkipäivänä koko kesän ajan. Chattimme ovat tarkoitettuja lapsille ja nuorille, vanhemmille ja muille omaisille: kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa. Chatit ovat kaksikielisiä.​

Chattimme lapsille ja nuorille on auki maanantaista perjantaihin kello 12-15.

Aikuisille suunnattu chatti vanhemmuudesta on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 15-18 ja tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 12-15.

Nuorten vanhemmille suunnattu chatti on auki torstaisin kello 19-20 juhannukseen saakka.

Chattimme

Pienten lasten vanhemmille suunnattu Vahvempi vanhemmuus, Nuorten vanhemmille suunnattu chat, sekä Chatta om skilsmässa (ruotsiksi).

Tällä hetkellä chatti palvelee myös lapsia ja nuoria.

Barnavårdsföreningenin asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi chatissa. Kaikki chat-palvelumme ovat anonyymejä ja asiantuntijoillamme on vaitiolovelvollisuus. Chat ikkuna avautuu näytön oikeasta alakulmasta Barnavårdsföreningenin verkkosivuilla.

Chatin ohjeet ja määräykset

Päivystäjät, jotka vastaavat kysymyksiisi chatissa, ovat Barnavårdsföreningenin lapsiperhetyön asiantuntijoita. Kaikilla Barnavårdsföreningenin työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus ja heidän työtään ohjaavat eettiset periaatteet. Työntekijät saavat koulutusta ja ohjausta, jotta he voivat tukea ja auttaa chatin osallistujia.

IP osoitteesi näkyy kanssasi keskustelevalle asiantuntijoille, mutta sen perusteella emme näe tietojasi tai yhteystietojasi. Barnavårdsföreningen ei kerää IP osoitteita, vaan ne poistetaan palvelimeltamme.

Keskustelut chatissa käydään pääasiallisesti nimettömänä. Anonyymius koskee molempia osapuolia, niin sinua kuin asiantuntijaa.

Chatin tavoitteena on auttaa ja tukea sinua. Asiantuntijamme vastaavat aiheeseen liittyviin, sinua askarruttaviin kysymyksiin. Asiantuntijamme kohtaavat sinut arvostavasti ja kunnioittavat sinun ratkaisuitasi ja itsemääräämisoikeutta.

Barnavårdsföreningenin asiantuntijoilla ovat vaitiolovelvollisuus. Keskustelut chatissa käydään luottamuksellisesti. Ilmoitusvelvollisuutta vaativissa tilanteissa noudatetaan Suomen lakia.

Barnavårdsföreningenin toiminta on yleishyödyllistä ja voittoa tavoittelematonta. Panostamme ennaltaehkäisevään työhön ja lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Teemme asiantuntemuksella työtä paremman lapsuuden, vahvemman vanhemmuuden ja lapsiystävällisemmän yhteiskunnan puolesta, sekä ruotsiksi että suomeksi.

 

Kuva: Pexels.com