Barnavårdsföreningenin uutisia


Kannanottoja, lehdistötiedotteita, blogi-kirjoituksia ja avoimia työpaikkoja – suomeksi ja ruotsiksi.

Pia Sundell lapsistrategian seurantaryhmän jäsen

Valtioneuvoston kanslia on asettanut seurantatyöryhmän kansallisen lapsistrategian työn tueksi. Seurantaryhmään nimitettiin Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtaja Pia Sundell. Lue lisää »

Voiko lapsellani olla ADHD?

"Arki takkuaa - lapsi unohtelee, hänen on vaikea noudattaa ohjeita tai hän joutuu toistuvasti riitoihin muiden kanssa. Asioita sattuu ja tapahtuu, tekemiset kasautuvat ja koetaan epäonnistumista. Lapsi saattaa menettää malttinsa pienistäkin asioista tai reagoi tapahtuneeseen nähden todella voimakkaasti. Miten sitten tietää onko lapsella ADHD?" Lue psykologi Silve Serenius-Sirven kirjoittama teksti aiheesta. Lue lisää »
kaksi iloista tyttöä nauravat kameralle

Teini talossa? Voimme tukea sinua vanhempana monella tavalla!

Teinivuodet voivat olla myrskyistä aikaa, myös vanhemmille. Riitaa ja kinaa riittää arjessa. Meillä on eri tapoja tukea sinua ja auttaa perheen arkea myönteisempään suuntaan.Lue lisää »

Kaikki chattimme auki joka arkipäivä

Korona sekoittaa arjen – asiantuntijamme tukevat ja neuvovat chateissa joka arkipäivänä. Toivomusten mukaan olemme läsnä nyt myös ilta-aikaan.Lue lisää »

Samlade tips för dig med skolbarn hemma

Kämpar du med att skapa nya rutiner i vardagen när skolbarnen får distansundervisning? Har du bra tips om vad föräldrar kan göra för att hjälp barnet och hela familjen? Tipsa oss och hjälp andra. Vi uppdaterar artikeln efter hand.Lue lisää »