Siirry suoraan sisältöön
Mennyt tapahtuma

Aistisäätelyn pulmat arjessa

Lapsen aistisäätelyn pulmat kuten aistiherkkyydet tai aistimushakuisuus vaikeuttavat usein arjen sujumista ja herättävät voimakkaita tunnereaktioita lapsessa. Tule mukaan verkkoluennollemme!

Aistisäätelyn pulmat arjessa -tapahtuman kuva
  • Kenelle:  Vanhemmille
  • Ajankohta:  
  • Kellonaika:  17.00-18.30
  • Ilmoittautuminen päättyy:  
  • Paikka:  Verkossa
  • Hinta:  Maksuton

Lapsen aistisäätelyn pulmat kuten aistiherkkyydet tai aistimushakuisuus vaikeuttavat usein arjen sujumista ja herättävät voimakkaita tunnereaktioita lapsessa. Tule kuulemaan lisää asiasta ja saat samalla vinkkejä arkeen!

Luennoitsijana toimii lapsiperhetyön asiantuntija Tiina Ruoho-Pettersson.

Luentoa ei tallenneta.

Valloittava vanhemmuus -verkkoluentosarja

Tämä verkkoluento on osa Valloittava vanhemmuus -luentosarjaamme, jonka tavoitteena on tukea lapsiperheitä ja heidän läheisiään. Keskeisenä teemana on kasvattaa vanhempien luottamusta ja ymmärrystä omaan vanhemmuuteen, sekä lisätä ymmärrystä haastavasti käyttäytyvää lasta tai nuorta kohtaan.

Syksyn 2021 luennoilla Barnavårdsföreningenin asiantuntijat tarjoavat konkreettisia ja käytännönläheisiä vinkkejä osallistujille mukaan arkeen. Luentosarja on suunnattu vanhemmille, mutta myös ammattilaiset ja muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Luennot järjestetään verkossa ja luentosarja on ilmainen. Ilmoittautua voi yhdelle luennolle tai  osallistua vaikkapa koko sarjan luentoihin! Luennot vaativat ennakkoilmoittautumisen viimeistään luentoa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. Osallistujat saavat lisäohjeita ja linkin tapahtumaan sähköpostitse.

Neuropsykiatriset palvelut

Ota yhteyttä

Neuropsykiatriset palvelut

Palvelemme perheitä ja ammattilaisia kasvatuksellisissa ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.

+358 50 565 1722
Takaisin ylös