Siirry suoraan sisältöön
Mennyt tapahtuma

Luento: Lapsen ja nuoren stressi

Stressi on osa myös lasten ja nuorten elämää. Mistä stressissä on kyse, milloin se muuttuu haitalliseksi ja mitä sille voi tehdä? Luennolla käsitellään stressin säätelyn mekanismia, stressiä aiheuttavien tekijöiden tunnistamista sekä keinoja mielenterveyden tukemiseen.

Stressaantunut nuori
Kevään verkkoluennoilla käydään läpi miten stressi vaikuttaa nuoreen ja lapseen. Kuva: Shutterstock
  • Kenelle:  Vanhemmat
  • Ajankohta:  
  • Kellonaika:  17.00-18.30
  • Ilmoittautuminen päättyy:  
  • Paikka:  Verkossa
  • Hinta:  Maksuton

Stressi on osa myös lasten ja nuorten elämää. Milloin se sitten on haitallista ja mitä sille voi tehdä? Luennolla käsitellään stressin säätelyn mekanismia, stressiä aiheuttavien tekijöiden tunnistamista sekä keinoja mielenterveyden tukemiseen.

Luennoitsijana psykologi Silve Serenius-Sirve.

Luentoa ei tallenneta. Luento järjestetään verkossa webinaarina ja se on ilmainen.  Luento vaatii ennakkoilmoittautumisen viimeistään luentoa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. Osallistujat saavat lisäohjeita ja linkin tapahtumaan sähköpostitse.

Lapsen neuropsykiatriset haasteet

Perheissä, joissa lapset käyttäytyvät haastavasti, vanhempien voimat ja menetelmät joutuvat koetukselle. Autamme sinua opastamaan lasta, joka esimerkiksi on uhmakas, ylivilkas tai jolla on oman toiminnan ohjauksen vaikeuksia.

Lue lisää neuropsykiatrisista palveluistamme

Neuropsykiatriset haasteet nuorella

Perheissä, joissa nuori käyttäytyy haastavasti, vanhempien voimat ja menetelmät joutuvat koetukselle. Meillä on neuropsykiatristen haasteiden erityisasiantuntemus ja voimme auttaa perhettäsi monen eri tavoin.

Lue lisää neuropsykiatrisista palveluistamme
Silve Serenius-Sirve

Ota yhteyttä

Silve Serenius-Sirve

Silve on psykologi. Hän johtaa neuropsykiatrista osaamistamme ja Oman elämäni supertähti -toimintaa.

+358 50 575 1500
Takaisin ylös