Siirry suoraan sisältöön
Mennyt tapahtuma

Luento: Nuoren toiminnanohjauksen tukeminen

Neuropsykiatrisissa häiriöissä toiminnanohjauksen vaikeudet ovat hyvin tavallisia ja voivat aiheuttaa suuria ongelmia nuoren päivittäisissä toiminnoissa. Luennolla käydään läpi keinoja nuoren tukemiseen.

Luento: Nuoren toiminnanohjauksen tukeminen -tapahtuman kuva
  • Kenelle:  Vanhemmille
  • Ajankohta:  
  • Kellonaika:  17.00 -18.30
  • Ilmoittautuminen päättyy:  
  • Paikka:  Verkossa
  • Hinta:  Maksuton

Toiminnanohjauksen taitoja tarvitaan erilaisten toimintojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Sujuva toiminnanohjaus mahdollistaa arjen järjestämistä, helpottaa ajan hahmottamista ja auttaa säätelemään käyttäytymistä.

Neuropsykiatrisissa häiriöissä toiminnanohjauksen vaikeudet ovat hyvin tavallisia ja voivat aiheuttaa suuria ongelmia päivittäisissä toiminnoissa. Luennolla käydään läpi keinoja nuoren tukemiseen.

Luennoitsijana psykologi Silve Serenius-Sirve.

Luentoa ei tallenneta. Luento järjestetään verkossa webinaarina ja se on ilmainen.  Luento vaatii ennakkoilmoittautumisen viimeistään luentoa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. Osallistujat saavat lisäohjeita ja linkin tapahtumaan sähköpostitse.

Neuropsykiatriset haasteet nuorella

Perheissä, joissa nuori käyttäytyy haastavasti, vanhempien voimat ja menetelmät joutuvat koetukselle. Meillä on neuropsykiatristen haasteiden erityisasiantuntemus ja voimme auttaa perhettäsi monen eri tavoin.

Lue lisää neuropsykiatrisista palveluistamme
Silve Serenius-Sirve

Ota yhteyttä

Silve Serenius-Sirve

Silve on psykologi. Hän johtaa neuropsykiatrista osaamistamme ja Oman elämäni supertähti -toimintaa.

+358 50 575 1500
Takaisin ylös