Siirry suoraan sisältöön
Mennyt tapahtuma

Perhekoulu POP® ohjaajakoulutus TÄYNNÄ

Perhekoulu POP® ohjaajakoulutus soveltuu sinulle, joka olet sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilainen tai opiskelija. Ohjaajakoulutus antaa valmiudet työskennellä haastavasti käyttäytyvien lasten ja heidän perheidensä parissa. Menetelmää voi soveltaa myös yläkouluikäisten lasten ohjauksessa.

Lapsi heiluttaa päätään
  • Kenelle:  Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset ja opiskelijat
  • Ajankohta:  
  • Paikka:  Helsinki
  • Osoite:  Stenbäckinkatu 7 A, 00250 Helsinki
  • Hinta:  50 €

Perhekoulu POP® ohjaajakoulutus soveltuu sinulle, joka olet sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilainen tai opiskelija. Ohjaajakoulutus antaa valmiudet työskennellä haastavasti käyttäytyvien lasten ja heidän perheidensä parissa. Menetelmää voi soveltaa myös yläkouluikäisten lasten ohjauksessa.

Perhekoulun tavoitteena on lisätä myönteistä vuorovaikutusta ja myönteisen käyttäytymisen huomioimista, kehittää toimivampia ohjausmenetelmiä arkeen ja sitä kautta ehkäistä lapsen mahdollisia käytöshäiriöitä. Koulutus antaa valmiudet työskennellä haastavasti käyttäytyvien lasten ja heidän perheidensä parissa. Menetelmää voi soveltaa myös yläkouluikäisten lasten ohjauksessa.

Koulutus toteutetaan perheille suunnatun Perhekoulun yhteydessä.  

Ennen Perhekoulun alkamista järjestetään ohjaajien perehdytyspäivä ti 7.9. klo 9-13.30. Koulutukseen hakeutuva sitoutuu olemaan mukana yhteensä 11 päivää. Perhekoulu POP® 88 kokoontuu tiistaisin 14.9.-16.11.2021 välisenä aikana. Ohjaajien työaika on klo 8.45 – 15.30.

Koulutus maksaa 50 € sisältäen Perhekoulun ohjelman,  käsikirjan, muun materiaalin, sekä lounaat ja kahvit.

Neuropsykiatriset palvelut

Ota yhteyttä

Neuropsykiatriset palvelut

Palvelemme perheitä ja ammattilaisia kasvatuksellisissa ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.

+358 50 565 1722
Takaisin ylös