Siirry suoraan sisältöön
Tapahtuma

Vertaistuki-ilta: Puhutaan kaveritaidoista

Vertaistuesta saa voimaa - tule mukaan tapaamaan muita alakoululaisten vanhempia! Vertaistuki-illassa jutellaan siitä, miten vanhempana voit tukea lapsen kaveritaitoja.

Lapsi tekee sydämen sormillaan
  • Kenelle:  Alakoululaisten vanhemmille
  • Ajankohta:  
  • Kellonaika:  17.30-19.00
  • Paikka:  Helsinki
  • Osoite:  Stenbäckinkatu 7 A 4.krs, 00250 Helsinki
  • Hinta:  Maksuton
Ilmoittadu tästä

Vertaistuki-illan teemana on lasten kaverisuhteet. Vanhempana voit kantaa huolta lapsesi kaverisuhteista tai niiden puuttumisesta. Voit myös kokea mahdollisuutesi auttaa tai vaikuttaa lapsesi kaverisuhteisiin rajallisiksi. Vertaistuki-illassa käydään läpi miten lapsen kaverisuhteita voi vahvistaa. Keskusteluissa on mukana ja lyhyesti aihetta alustamassa Barnavårdsföreningenin lapsiperhetyön asiantuntija Sanna Karuvaara.

Vertaistuesta saa voimaa!

Vertaistuki on kokemusten vaihtamista. Vertaistuki-illassa saat tavata muita samankaltaisia asioita kokeneita ja jakaa näkemyksiäsi turvallisessa ympäristössä. Ilta on tarkoitettu alakoululaisten vanhemmille ja järjestetään lähitapaamisena.

Mukaan mahtuu rajattu määrä vanhempia. Muistathan vapauttaa paikkasi toiselle vanhemmalle, mikäli estyt osallistumasta, kiitos!

Anne Pulkkinen

Ota yhteyttä

Anne Pulkkinen

Anne vastaa Vertaituesta voimaa - iltoihin liittyviin kysymyksiin. Annelta voit myös kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja.

+358503378997
Takaisin ylös