Siirry suoraan sisältöön
Mennyt tapahtuma

Vertaistuki-ilta: Puhutaan unesta

Vertaistuesta saa voimaa - tule mukaan tapaamaan muita alakoululaisten vanhempia! Vertaistuki-illassa jutellaan siitä, miten voit tukea lapsesi nukkumista.

Lapsi peiton alla
  • Kenelle:  Alakoululaisten vanhemmille
  • Ajankohta:  
  • Kellonaika:  17.30-19.00
  • Paikka:  Verkossa
  • Hinta:  Maksuton

Vertaistuki-illassa puhutaan alakoululaisen unen merkityksestä ja nukkumiseen liittyvistä haasteista. Tapaamisessa käydään läpi myös unen puutteen seurauksia ja unen fysiologiaa. Lisäksi pohditaan yksilöllisiä nukkumistottumuksia ja unen huoltokeinoja. Keskusteluissa on mukana ja lyhyesti aihetta alustamassa Barnavårdsföreningenin lapsiperhetyön asiantuntija Minna Kuosmanen.

Vertaistuesta saa voimaa!

Vertaistuki on kokemusten vaihtamista. Vertaistuki-illassa saat tavata muita samankaltaisia asioita kokeneita ja jakaa näkemyksiäsi turvallisessa ympäristössä. Ilta on tarkoitettu alakoululaisten vanhemmille ja järjestetään verkossa.

Mukaan mahtuu rajattu määrä vanhempia. Muistathan vapauttaa paikkasi toiselle vanhemmalle, mikäli estyt osallistumasta, kiitos!

Vertaistuki-ilta siirretty verkkoon

Tämänhetkisten pandemiarajoitusten vuoksi tämä Vertaistuesta voimaa – ilta järjestetään verkkotapaamisena.

Anne Pulkkinen

Ota yhteyttä

Anne Pulkkinen

Anne vastaa Vertaituesta voimaa - iltoihin liittyviin kysymyksiin. Annelta voit myös kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja.

+358503378997
Takaisin ylös