Neuropsykiatriset palvelut


Vanhempien voimavarat ja kasvatuskeinot ovat koetuksella, kun perheessä on haastavasti käyttäytyvä lapsi. Barnavårdsföreningen tarjoaa tietoa ja tukea perheille, joissa lapsella on haastavaa käytöstä, esimerkiksi uhmakkuutta, ylivilkkautta tai oman toiminnan ohjauksen vaikeuksia.

Tavoitteena on kartoittaa yhdessä perheen haasteet ja löytää tukitoimia, jotka auttavat ajessa. Palveluihimme päästäkseen lapsella ei tarvitse olla lähetettä eikä diagnoosia.

”Toimiva arki on paremman lapsuuden perusta”


Tarjoamme palveluita ensisijaisesti vanhemmille, mutta myös nuoret voivat itse ottaa meihin yhteyttä. Tämän lisäksi jaamme tietoa myös lasten kanssa työskenteleville.

Ota yhteyttä

Perhekoulu POP®

Perhekoulu POP on ohjelma niin vanhemmille kuin  ammattilaisille. Se tarjoaa keinoja lapsen haastavan käytöksen kohtaamiseen ja ymmärtämiseen.

Lue lisää

Vahvempi vanhemmuus - chat

Barnavårdsföreningen chat tarjoaa tukea moneen eri elämäntilanteeseen. Vahvempi vanhemmuus - chat on tarkoitettu sinulle, jolla on 3-12 vuotiaita lapsia. Lue lisää »

Maksuton asiakaskäynti

Varaa aika maksuttomalle asiakaskäynnille, jossa yhdessä kartoitamme perheen tilannetta ja tuen tarvetta.Lue lisää »

Maksuttomat keskusteluryhmät

Ryhmissä saat tukea muilta samassa tilanteessa olevilta vanhemmilta.Lue lisää »

Vanhempainohjaus

Tarvitsetko vinkkejä kasvatukseen? Kiristääkö hermot? Meillä perheesi saa käytännön vinkkejä myönteisempään arkeen sekä mahdollisuuden pohtia asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. Tervetuloa vanhempainohjaukseen!Lue lisää »

Neuropsykiatrinen valmennus

Täydentävä tukimuoto eri-ikäisille henkilöille, joilla on ADHD, Autismikirjon häiriö tai Touretten oireyhtymä. Lue lisää »

Yleisöluennot

Tervetuloa maksuttomille yleisöluennoille ja teemailtoihin. Lue lisää »

Usein kysytyt kysymykset

Tähän olemme koonneet tavallisimmat kysymykset.Lue lisää »

Tarjoamme myös ammattilaisille monipuolisia neuropsykiatrisia asiantuntijapalveluita.
 

Ammattilaisille
 

Tilaa tai lataa julkaisujamme