Maksuton asiakaskäynti

Varaa aika maksuttomalle asiakaskäynnille, jossa yhdessä kartoitamme perheen tilannetta ja tuen tarvetta.

Maksuton asiakaskäynti vanhemmille

Barnavårdsföreningen tarjoaa mahdollisuuden tulla keskustelemaan, jos vanhemmilla on huolta lapsen haastavasta käytöksestä, koulunkäynnistä tai muista arjen haasteisiin liittyvistä kysymyksistä.

Tämä ensimmäinen, ns. kartoituskäynti, on tarkoitettu vain vanhemmille. Lähetettä ei tarvita, eikä lapsella tarvitse olla diagnoosia. Asiakaskäynnillä ammattihenkilö kartoittaa yhdessä vanhempien kanssa perheen tilanteen ja tuen tarvetta. Perheelle voidaan suositella jatkotoimenpiteitä ja kerrotaan, mitä palveluita on tarjolla. Asiakaskäynnin yhteydessä perheellä on mahdollisuus saada mukaan myös kirjallista materiaalia ADHD:sta ja arjen tukikeinoista.

Ensimmäinen yhden tunnin tapaaminen ammattihenkilön kanssa on maksuton.

 

Maksuton asiakaskäynti nuorelle

Barnavårdsföreningen tarjoaa mahdollisuuden tulla keskustelemaan, jos nuorella on huolta ja kysyttävää neuropsykiatrisiin oireisiin, koulunkäyntiinsä tai muihin arjen haasteisiin liittyen.

Tämä ensimmäinen, ns. kartoituskäynti, ei sido nuorta vielä mihinkään jatkotoimenpiteisiin. Lähetettä ei tarvita, eikä nuorella tarvitse olla diagnoosia.

Ensimmäinen yhden tunnin tapaaminen ammattihenkilön kanssa on maksuton.

 
Neuropsykiatriska tjänster Neuropsykiatriset palvelut
Stenbäckinkatu 7 A, 00250 Helsinki
+358505651722
Telefonrådgivning må-tors kl. 9.00–11.00 och 12.00–14.00 | Puhelinneuvonta ma-to klo 9.00–11.00 ja 12.00–14.00 | nepsy (a) bvif.fi