Perheohjaus

Tarvitsetko vinkkejä kasvatukseen? Kiristääkö hermot? Meillä perheesi saa käytännön vinkkejä myönteisempään arkeen sekä mahdollisuuden pohtia asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. Tervetuloa perheohjaukseen!

Perheohjaus tukee vanhempia lasten ja nuorten kasvatusasioissa. Ennen perheohjausta saatte tavata lapsiperhetyön asiantuntijamme, joka kartoittaa perheenne tilanteen ja tarpeet. Emme vaadi diagnoosia tai lähetettä, riittää että kannat huolta lapsesi tai perheesi tilanteesta. Ensitapaaminen on maksuton.

Mikä perheohjaus?

Perheohajus tarjoaa vanhemmille myönteisiä keinoja kasvatukseen. Pyrimme parantamaan niin vuorovaikutusta lapsen kanssa kuin kodin ilmapiiriä. Uudet menetelmät antavat sinulle mahdollisuuden pohtia kasvatukseen liittyviä kysymyksiä ja rooliasi vanhempana yhdessä asiantuntijan kanssa.

Voimme toteuttaa perheohjauksen myös lyhempänä versiona, joka soveltuu tarkoin rajatun tilanteen pohtimiseen. Yhdessä asiantuntijan kanssa saat hahmotta asioita, jotka perheessäsi tuntuvat haastavilta.  Määrittelette yhdessä realistisen ja selkeän tavoitteen lyhyelle perheohjaukselle. Saat käytännön keinoja tavoitteiden lähentymiseen ja mahdollisuuden käydä keskustelua asiantuntijan kanssa.

Tapaamisten määrä

Perheohjaus sisältää viisi tapaamista (90 minuuttia).

Lyhyt perheohjaus sisältää kolme tapaamista (60 minuuttia).

Tapaamiset voidaan toteuttaa joko kasvotusten tai etäohjauksena.

Maksuttomalla ensitapaamisella päätätte yhdessä asiantuntijan kanssa perheellenne sopivan perheohjauksen muodon sekä tapaamisten määrään.

Pääkaupunkiseutu/Helsinki: Neuropsykiatriset palvelut  +358505651722  | nepsy@bvif.fi

Raasepori/Tammisaari: Pia Graniittiaho, yksikönjohtaja +358451394034 | förnamn.efternamn@bvif.fi

 
Neuropsykiatriska tjänster Neuropsykiatriset palvelut
Stenbäckinkatu 7 A, 00250 Helsinki
+358505651722
Telefonrådgivning må-tors kl. 9.00–11.00 och 12.00–14.00 | Puhelinneuvonta ma-to klo 9.00–11.00 ja 12.00–14.00 | nepsy (a) bvif.fi