bild av flickas knän i slitna jeans och en mobiltelefon

Chat nuorten vanhemmille

Onko yhteys teiniin solmussa? Huolestuttaako hänen käytöksensä? Chatista saat tukea ja vastauksia.

Chatissamme voit kysellä kaikesta, mikä mietityttää teinin vanhempana. Maaliskuun alusta Barnavårdsföreningenin asiantuntijat vastaavat kysymyksiin ja keskustelevat tiistaisin kello 12-14 ja torstaisin kello 16-18.

Chatti on tarkoitettu 12–17-vuotiaiden nuorten vanhemmille. Teini-ikä ja kehityksen mukanaan tuomat muutokset herättävät nuorten vanhemmissa monenlaisia kysymyksiä. Voit keskustella kahden kesken asiantuntijan kanssa vaikkapa arkeen ja vuorovaikutukseen liittyvistä asioista. Tai kenties olet pohtinut jotain käytökseen, itsehillintään tai aivojen kehitykseen liittyvää, josta haluat kysyä. 

Tavoitteena on tukea vanhemmuutta ja saada arki toimimaan nuoren kanssa, varsinkin niillä paikkakunnilla, joilla palvelutarjontaa ei ole.

- Teinien vanhemmilla ei välttämättä ole samanlaisia luonnollisia verkostoja muiden vanhempien kanssa kuin päiväkoti- ja alakouluikäisten vanhemmilla, ja moni jää yksin pohtimaan kysymyksiä rajoista, käyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta teinin kanssa, sanoo psykologi Silve Serenius-Sirve.

Kaikilla asiantuntijoillamme on vankka kokemus sekä koulutus sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhoitoalalta. Yksi vahvuuksistamme on, että henkilökunnallamme on osaamista myös neuropsykiatrisista häiriöistä.

Lisää nettipalveluistamme

Lisää muista palveluista, joilla tuemme perheitä

 
Silve Serenius-Sirve
Yksikönjohtaja, psykologi | Enhetschef, psykolog
+358505751500