Siirry suoraan sisältöön
Lehdistötiedotteet

Arki toimimaan nuoren kanssa -opas tarjoaa keinoja sujuvampaan perhe-elämään

Barnavårdsföreningenin uudistettu opas tarjoaa teinien vanhemmille vinkkejä, oli kyse sitten nuoren käyttäytymisen ymmärtämisestä, vanhemman omasta jaksamisesta tai nuoren koulunkäynnistä.

Arki toimimaan nuoren kanssa -opas tarjoaa keinoja sujuvampaan perhe-elämään -artikkelin kuva

Nuoren kanssa toimiminen voi vanhemmasta ajoittain tuntua haastavalta. Nuoren ajatuksenjuoksua voi olla vaikea ymmärtää ja vanhempi miettiä, miten saada luotua yhteyden nuoreen. Nuoruusikä on voimakkaiden ja suurien muutosten aikaa, mikä voi hämmentää niin nuorta itseään kuin hänen lähiympäristöäänkin.

– Voi olla vaikea tietää, mikä on nuoruuteen kuuluvaa kokeilua ja mikä sellaista, mistä pitää aidosti huolestua, psykologi Silve Serenius-Sirve kertoo.

Serenius-Sirve on kirjoittanut oppaan yhdessä Tiina Ruoho-Pettersonin kanssa, joka myös työskentelee Barnavårdsföreningenin neuropsykiatristen palvelujen parissa.

– Nuori ei yleensä ole tahallaan hankala, vaan häneltä saattaa puuttua tilanteeseen tarvittavia taitoja, Serenius-Sirve sanoo. Koskaan ei ole liian myöhäistä parantaa vuorovaikutusta ja suhdetta nuoreen.

Arki toimimaan nuoren kanssa -opas auttaa kaikkia nuorten kanssa toimivia ymmärtämään nuoressa tapahtuvaa kehitystä ja muutoksia. Opas esittelee konkreettisia keinoja myönteisen vuorovaikutuksen lisäämiseen. Oppaasta hyötyvät monenlaisessa arjessa elävät perheet ja heidän kanssaan toimivat ammattilaiset.

Tilaa maksuton Arki toimimaan nuoren kanssa -opas

Opasta voi tilata verkkokaupastamme. Yksi opas on maksuton, suuremmat määrät 1,5 euroa kappale. Tilaukseen lisätään postituskulut.

Tilaa opas verkkokaupastamme (ulkoinen linkki)

Lataa Arki toimimaan nuoren kanssa -opas maksutta

ikoni tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Lataa Arki toimimaan nuoren kanssa -opas maksutta

Kuvaus tiedostosta: Uudistettu Arki toimimaan nuoren kanssa -opas tarjoaa teinien vanhemmille vinkkejä, oli kyse sitten nuoren käyttäytymisen ymmärtämisestä, vanhemman omasta jaksamisesta tai nuoren koulunkäynnistä.

Lataa tiedosto
Silve Serenius-Sirve

Ota yhteyttä

Silve Serenius-Sirve

Silve on psykologi ja johtaa neuropsykiatrista osaamistamme. Silve vastaa Arki toimimaan nuoren kanssa - oppaaseen liittyviin kysymyksiin.

+358 50 575 1500
Takaisin ylös