Siirry suoraan sisältöön
menu

Fortbildning och material

Vi erbjuder fortbildning och inspiration för dig som jobbar i skolan. Bekanta dig med våra föreläsningar, kurser och vårt material. 

Vi i klassen - ledarutbildning -bild

Vi i klassen - ledarutbildning

Är du intresserad av att leda Vi i klassen-grupper i lågklasserna? Under ledarutbildningen diskuterar vi bemötande, elevers utmanade beteende och välmående i arbetet.

Bekanta dig med temana här
Styrkekort -bild

Styrkekort

Du kan använda våra styrkekort till att utforska elevernas självbild, både enskilt och i grupp. Med styrkekorten som stöd kan ni fundera över elevernas styrkor och egenskaper. Styrkekorten fungerar också bra som underlag för diskussion. Med hjälp av korten kan du öka elevernas självkännedom och medvetenheten om deras roller i gruppen.

Besök vår webbshop

Vi i klassen-handboken

ikoni tiedosto
Filformat: PDF

Vi i klassen-handboken

Beskrivning av filen: Vi i klassen – handboken bygger på Barnavårdsföreningens mångåriga erfarenhet av att jobba i skolor. Handboken kan användas för att förstärka sammanhållningen i gruppen och öka trivseln i utmanande klasser och förskolegrupper. Handboken utgår från att bemöta barnen på ett positivt sätt och bjuder på många praktiska övningar. Du kan ladda ner Vi i klassen-handboken kostnadsfritt.

Ladda filen

Ta kontakt så berättar vi mer!

Maria Ostrow
Maria Ostrow

Maria ansvarar för föreningens arbete med barn och unga. Hon leder vårt skolarbete och Tjejvillan.

+358400618453 Svenska och finska
Jennifer Dalgren
Jennifer Dalgren

Jennifer jobbar med skolarbete i Österbotten och fokuserar på ungdomar på högklasserna och andra stadiet.

+358504763238 Svenska och finska
Tillbaka upp