Hoppa till innehåll
menu
Händelse

Föreläsning: Vad göra om jag blir för arg på mitt barn?

Det hör föräldraskapet till att bli arg och frustrerad, men hur arg får en förälder bli på ett barn? Under föreläsningen samtalar vi om utmaningar i vardagen med barn, om känslohantering och självbehärskning. Du får verktyg i att hantera frustrerande situationer på ett konstruktivt sätt.

Kvinna som gömmer huvudet i en kudde
  • För vem:  Föräldrar
  • Tidpunkt:  
  • Klockslag:  17.00-18.30
  • Anmälningstiden går ut:  
  • Plats:  Online
  • Pris:  Kostnadsfri
Anmäl dig till föreläsningen

Föräldraskapet väcker många starka känslor – både positiva och negativa. De starka negativa känslorna väcker ofta både förskräckelse och skam. På föreläsningen får du en ökad förståelse för ilska och negativa känslor, samt konkreta verktyg för situationer då du håller på att bli arg och när du är arg.

Föreläsare Johanna Nystrand jobbar med att stödja föräldrar i att bemöta barns utmanande beteende.

Föreläsningen ordnas online och är kostnadsfri. Deltagarna får närmare instruktioner och länk till evenemanget per e-post. Föreläsningen bandas inte.

Blogg: ”Hjälp, jag blir så arg på mitt barn”

Att vara förälder är en krävande uppgift som pågår dygnet runt. Som förälder stöter du på många olika utmaningar och det händer att du blir arg på ditt barn. Är det tillåtet? Johanna Nystrand som föreläser under evenemanget har skrivit en bloggtext om samma ämne.

Läs hela bloggen

Vi stödjer föräldrar

Som förälder kan du vara bekymrad över ditt barn eller ditt föräldraskap av många olika orsaker. Vi hjälper gärna din familj att hitta metoder som underlättar er vardag också i utmanande livssituationer.

Läs mer om vårt utbud för föräldrar
Johanna Nystrand

Ta kontakt

Johanna Nystrand

Johanna jobbar i Österbotten med att stödja föräldrar i att bemöta barns utmanande beteende.

+358 50 574 8768
Tillbaka upp