Hoppa till innehåll
menu
Tidigare evenemang

Föreläsning: Team familj – bygg upp ett gemensamt föräldraskap

Att bli förälder är en stor omställning i livet och kan medföra överraskningar som ni inte kunnat föreställa er på förhand. Genom att diskutera ansvarsfördelning och gemensamma spelregler har ni båda möjligheten att utvecklas som föräldrar och hitta gemensamma sätt som fungerar just er nya familj.

Ett litet barns hand i föräldrarnas händer.
Bild: Shutterstock
  • För vem:  Blivande föräldrar och föräldrar till barn upp till 3 år
  • Tidpunkt:  
  • Klockslag:  17-18.30
  • Anmälningstiden går ut:  
  • Plats:  Online
  • Pris:  Kostnadsfri

Du vet inte hur du kommer att vara som förälder innan du faktiskt blir det. Både ditt eget och din partners sätt att vara förälder kan föra med sig både positiva och negativa överraskningar. Att bli förälder är en stor omställning i livet och vi växer alla in i rollen i olika takt. Vid sidan av parförhållandet bygger ni upp ett gemensamt föräldraskap, men också er individuella relation till barnet.

Samarbetet mellan er nyblivna föräldrar fungerar kanske inte som ni önskat. På vår föreläsning får ni verktyg för att bygga upp ett gemensamt föräldraskap. Genom att diskutera ansvarsfördelning, syn på barnuppfostran och gemensamma spelregler kan ni bygga upp just er Team familj. 

Föreläsningen öppnar upp kring begreppet gemensamt föräldraskap och riktar sig till blivande föräldrar och föräldrar till barn upp till 3 år.

Föreläsare är Christina Holm. Hon är sakkunnig inom barn- och familjearbete.

 

Pia Graniittiaho

Ta kontakt

Pia Graniittiaho

Pia leder vårt arbete för ett stärkt föräldraskap med fokus på skilsmässa och bonusfamiljer.

+358 45 139 4034
Tillbaka upp