Hoppa till innehåll
menu
Tidigare evenemang

Kortkurs för föräldrar till tonåringar

Under kursen behandlar vi olika metoder som du som förälder kan använda för att undvika onödiga konflikter och förbättra kontakten och samspelet med ditt tonåriga barn.

Kortkurs för föräldrar till tonåringar -händelsens bild
  • För vem:  För föräldrar
  • Tidpunkt:   -
  • Klockslag:  15.00-17.00
  • Anmälningstiden går ut:  
  • Plats:  Online
  • Pris:  Kostnadsfri

Kursen består av föreläsning, diskussion och individuellt arbete i egen arbetsbok. Gruppen träffas två onsdagar, den 10.4 och den 17.4 klockan 15:00-17:00.

På den första träffen går vi igenom teori och positiva föräldrametoder. Vi gör också upp en plan för en uppgift som genomförs hemma. På den andra träffen diskuterar vi övningen och tankar och funderingar som väckts efter den första träffen.

Jag fick superbra tips för hur jag ska bemöta min tonårings beteende, tips för hur jag ska hantera mitt eget beteende och jag fick förståelse för de hjärnförändringar som pågår under tonåren. Nu har jag lättare att förhålla mig till tonåringen, beteendet känns inte så personligt. – Förälder som gått kortkursen

Kursledare är Johanna Nystrand, sakkunnig inom familjearbete.

Du får ett e-postmeddelande som bekräftelse för din anmälan.
OBS! Ibland går en del svar till skräpposten, så det lönar sig att kolla där om du har anmält dig men inte fått information.

Vi stödjer föräldrar till tonåringar

Tonåren är en turbulent tid, också för föräldrarna. Det kan lätt bli mycket bråk och tjafs hemma, men vi har olika sätt att stödja dig och hjälpa familjen till en positiv förändring.

Läs mer om vårt utbud för föräldrar till tonåringar
Johanna Nystrand

Ta kontakt

Johanna Nystrand

Johanna jobbar i Österbotten med att stödja föräldrar i att bemöta barns utmanande beteende.

+358 50 574 8768
Tillbaka upp