Hoppa till innehåll
menu
Tidigare evenemang

Livet i bonusfamiljen

Att leva i en familj där det bor barn som har olika föräldrar och barn som kanske flyttar in och ut är något helt annat än att leva i en kärnfamilj. Under föreläsningen behandlar vi de vanligaste utmaningarna och hur man kan hantera dem.

Händer som håller i pappersdockorna av en familj
Bild: Shutterstock
  • För vem:  För föräldrar och vuxna som lever i nyfamilj
  • Tidpunkt:  
  • Klockslag:  17.00-18.30
  • Anmälningstiden går ut:  
  • Plats:  Online via Zoom
  • Pris:  Kostnadsfri

Att leva i en familj där det bor barn som har olika föräldrar och barn som kanske flyttar in och ut  är något helt annat än att leva i en kärnfamilj. Under föreläsningen behandlar vi de vanligaste utmaningarna och hur man kan hantera dem.

Föreläsare är Pia Graniittiaho som leder Barnavårdsföreningens arbete för ett stärkt föräldraskap med fokus på skilsmässa och bonusfamiljer.

Föreläsningsserien Fascinerande föräldraskap

Webbföreläsningen är en del av serien Fascinerande föräldraskap. Målsättningen med föreläsningarna är att stödja barnfamiljer och deras närstående. Fokus ligger på att stärka föräldrars insikt och tillit till det egna föräldraskapet och att öka förståelsen för barnet / ungdomen som beter sig utmanande.

Under föreläsningarna hösten 2021 ger Barnavårdsföreningens sakkunniga föreläsare deltagarna konkreta och användbara tips i vardagen. Föreläsningsserien är riktad till föräldrar, men även professionella och andra intresserade är välkomna!

Föreläsningarna ordnas online och föreläsningsserien är gratis. Du kan anmäla dig till bara en föreläsning eller delta i hela serien om du känner för det! Föreläsningarna kräver förhandsanmälan senast föregående vardag innan klockan 12. Deltagarna får närmare instruktioner och länk till evenemanget per e-post.

Åse Hensbo

Ta kontakt

Åse Hensbo 050 473 0205
Tillbaka upp