Siirry suoraan sisältöön
menu
Lediga jobb

Är du vår nya kommunikationsassistent?

Vill du vara med om att utveckla något nytt? Vi erbjuder dig ett intressant och mångsidigt jobb inom kommunikation och marknadsföring. Fokus ligger på ett nytt föräldrastödsprojekt och dina uppgifter har en stark koppling till organisationens arbete med barn, unga och familjer.

Är du vår nya kommunikationsassistent? -artikelms bild

Arbetsplatsen är i Helsingfors men kan omfatta enstaka resor i Svenskfinland. Du jobbar på vår kommunikationsavdelning och kan tidvis jobba på distans.

Anställningen börjar enligt överenskommelse och gäller fram till 31.12.2022.

Lön och arbetsvillkor följer kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Arbetet har en sex månaders prövotid.

Frågor? Kontakta kommunikationschef Anna Alenius 13.10 klockan 12–13 eller 20.10 klockan 14.30-15.30 på 040 528 8965. Du kan också skriva till anna.alenius@bvif.fi.

Intervjuerna påbörjas snarast och befattningen fylls genast då vi hittar en lämplig kandidat, så tveka inte att lämna in din ansökan!

Skicka ändå allra senast 26.10.2021 in din ansökan, CV och löneanspråk via den här länken.

Bild: Shutterstock

Jobba hos oss! -bild

Jobba hos oss!

På Barnavårdsföreningen satsar vi på personalens välmående och trivsel. Vi strävar framåt och har varit en föregångare inom branschen redan i 125 år. All vår verksamhet styrs av barnets bästa.

Läs mer om Barnavårdsföreningen!
Anna Alenius

Ta kontakt

Anna Alenius

Anna är kommunikationschef och ansvarar för organisationens kommunikation och marknadsföring.

+358305288965
Tillbaka upp