Siirry suoraan sisältöön
menu
Lediga jobb

Barnskötare inom småbarnspedagogik i natursköna Mejlans

Vi söker en barnskötare inom småbarnspedagogik till Tallbo daghem nära Fölisön i Helsingfors.

Barnskötare inom småbarnspedagogik i natursköna Mejlans -artikelms bild

Daghemmet är beläget i ett gammalt tvåvåningsträhus på en idyllisk och naturnära plats på Talludden i Mejlans. Vi har plats för 35 barn i åldern 0-5 år. Personalstyrkan består av två lärare inom småbarnspedagogik, tre barnskötare och en kock. Föreståndaren är gemensam för Tallbo daghem och Tölö daghem.

Vi erbjuder dig arbete i en organisation med hög ambition för kvaliteten på småbarnspedagogiken och en strävan att utveckla verksamheten för barnens bästa.

Vi önskar att du har en lämplig utbildning (barnskötare, närvårdare med inriktning på barn och unga eller dagvårdare) eller arbetserfarenhet och goda kunskaper i svenska.

Sök jobbet genom att fylla i din ansökan i vårt elektroniska HR-system.

Bekanta dig med vår småbarnspedagogik i Helsingfors -bild

Bekanta dig med vår småbarnspedagogik i Helsingfors

Läs mera!

Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldig viktig person i barnens vardag. Vår personal trivs på sina jobb bland annat för att barnets bästa alltid står i centrum, arbetsplatsen är familjevänlig och möjligheterna till fortbildning är många. Vi värdesätter en positiv livssyn och ett lösningsinriktat arbetssätt.

Kom och jobba med oss med en möjlighet att göra skillnad varje dag!

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Arbetet kan börja genast eller enligt överenskommelse.

Daghemsföreståndare Petra Oksanen svarar på frågor per telefon +358 400 013 340 eller petra.oksanen@bvif.fi.

Yksiköt-osio

Tillbaka upp