Hoppa till innehåll
menu
Lediga jobb

Kom och jobba på eftis i höst

Barnavårdsföreningen söker ansvarsfulla och positiva ledare för eftermiddagsverksamheten till en del av våra eftisar i Helsingfors. Jobbet börjar hösten 2023.

Eftisledare hjälper barnen med pyssel.

Kom och gör skillnad för barn varje dag! Vi anställer eftisledare för tiden 7.8.2023-31.5.2024. Som eftisledare jobbar du deltid, cirka 22 timmar per vecka. Alla eftisar är öppna från skoldagens slut till klockan 17.00. Målsättningen på våra eftisar är att erbjuda en meningsfull och trivsam eftermiddag för barnen. Som eftisledare får du planera, utföra och utvärdera verksamheten.

Hos oss är du en viktig del av en engagerad arbetsgemenskap och har möjlighet till fortbildning och andra förmåner. Du har också möjlighet att jobba under skolloven.

Vi önskar att du har:

  • en lämplig utbildning (närvårdare, barnledare, skolgångsbiträde, ledare för morgon- och eftermiddagsverksamhet eller annan utbildning med inriktning på barn och unga)
  • ett utdrag ur straffregistret
  • kunskaper i svenska

Vi värdesätter:

  • arbetserfarenhet
  • erfarenhet av barn med specialbehov
  • ett lösningsinriktat tankesätt och en positiv livssyn
  • övriga kompetenser (t.ex. IT, förstahjälp, hygienpass)

Låter jobbet som något för dig?

Skicka in din ansökan via vårt elektroniska HR-system (extern länk). Nämn till vilket eftis du söker. Intervjuerna påbörjas snarast och vi anställer genast då vi hittar en lämplig kandidat, så tveka inte att lämna in din ansökan!

Barnavårdsföreningen som arbetsgivare

Vår motiverade och kunniga personal jobbar kvalitativt för barn och familjer. Vi satsar på personalens välmående och trivsel.

Jobba hos oss

Har du frågor? Ta gärna kontakt med Isabella! Det går bra att ringa eller skicka e-post.

Isabella Franck
Isabella Franck

Isabella jobbar som chef för eftermiddagsverksamheten. Hon leder och koordinerar verksamheten på våra eftisar och läger för skolbarn.

+358 40 759 0251 Svenska och finska
Tillbaka upp