Hoppa till innehåll
menu
Lediga jobb

Lärare inom småbarnspedagogik – jobba hos oss!

Vill du vara en del av vår positiva och engagerade arbetsgemenskap? Vi rekryterar nu en lärare inom småbarnspedagogik till Tölö daghem i Helsingfors.

Barn som står ute med galonkläder på i höstfärger.
Bild: Shutterstock

Vi rekryterar en lärare inom småbarnspedagogik till Tölö daghem i Helsingfors. Jobbet är en tillsvidareanställning och inleds så snart en lämplig person har hittats.

Tölö daghem är beläget i ett charmigt tvåvånings trähus med stor egen gård och 98 barnplatser. Daghemmet har en egen föreståndare, och som lärare inom småbarnspedagogik ingår du i en personalstyrka på totalt 14 personer, med fem andra lärare och åtta barnskötare. Till vårt gäng hör också ett daghemsbiträde, två kockar och ett köksbiträde.

Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldig viktig person i barnens vardag. Vår personal trivs på sina jobb bland annat för att barnets bästa alltid står i centrum, arbetsplatsen är familjevänlig och möjligheterna till fortbildning är många. Kom och jobba med oss med en möjlighet att göra skillnad varje dag!

Vi erbjuder dig arbete i en organisation med hög ambition på kvaliteten på småbarnspedagogiken och en strävan att utveckla verksamheten för barnens bästa.

Vi söker dig som har:

  • En lämplig utbildning (pedagogie kandidat, barnträdgårdslärare, lämplig yrkeshögskoleexamen eller motsvarande) eller arbetserfarenhet.
  • Ett utdrag ur straffregistret.
  • Utmärkta kunskaper i svenska.
  • Vi värdesätter en positiv livssyn och ett lösningsinriktat arbetssätt.

Låter jobbet som något för dig? Fyll i din ansökan i vårt HR-program:

Barnavårdsföreningen som arbetsgivare

Vår motiverade och kunniga personal jobbar kvalitativt för barn och familjer. Vi satsar på personalens välmående och trivsel.

Jobba hos oss

Våra daghem i Helsingfors

Barnavårdsföreningens daghem har barnets bästa i fokus. Vi satsar på småbarnspedagogik av hög kvalitet på svenska i Helsingfors.

Bekanta dig med våra daghem
Petra Stén

Ta kontakt

Petra Stén

Petra är daghemsföreståndare och leder den pedagogiska verksamheten på Tölö daghem. Hon besvarar dina frågor gällande anställningen.

+358 40 001 3340
Tillbaka upp