Siirry suoraan sisältöön
menu
Lediga jobb

Lärare inom småbarnspedagogik – kom och jobba med oss!

Vill du vara en del av vår positiva och engagerade arbetsgemenskap? Vi anställer nu två lärare inom småbarnspedagogik till våra daghem i Helsingfors.

Lärare inom småbarnspedagogik – kom och jobba med oss! -artikelms bild
Hanna Ekholm och Petra Oksanen är föreståndare på Barnavårdsföreningens daghem.

Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap. Men framför allt får du äran att vara en väldig viktig person i barnens vardag. Vår personal trivs bland annat för att barnets bästa alltid står i centrum, arbetsplatsen är familjevänlig och möjligheterna till fortbildning är många. Kom och jobba med oss med en möjlighet att göra skillnad varje dag!

Vi erbjuder dig arbete i en organisation med hög ambition på kvaliteten på småbarnspedagogiken och en strävan att utveckla verksamheten för barnens bästa. Vi önskar att du har en för arbetet lämplig utbildning (ped.kand., barnträdgårdslärare, lämplig yrkeshögskoleexamen eller motsvarande) eller arbetserfarenhet, ett utdrag ur brottsregistret och utmärkta kunskaper i svenska. Vi värdesätter en positiv livssyn och ett lösningsinriktat arbetssätt.

Vi anställer två lärare inom småbarnspedagogik:

  • En lärare inom småbarnspedagogik till Tölö daghem. Anställningen är ett vikariat. Anställningen börjar omgående och fortsätter fram tills 30.6.2023 med eventuell möjlighet till förlängning.
  • En lärare inom småbarnspedagogik till Daghemmet Brita Maria Renlund i Berghäll. Anställningen är ett föräldraledighetsvikariat fram tills 31.7.2023 med eventuell möjlighet till förlängning.

Låter jobbet som något för dig? Fyll i din ansökan i vårt HR-program:

Vill du jobba på Tölö daghem? Petra svarar på dina frågor!

Petra Oksanen
Petra Oksanen

Petra är daghemsföreståndare och leder den pedagogiska verksamheten på daghemmen Tölö och Tallbo.

+358 40 001 3340 Svenska och finska

Vill du jobba på Daghemmet Brita Maria Renlund? Hanna svarar på dina frågor!

Hanna Ekholm
Hanna Ekholm

Hanna är daghemsföreståndare och leder den pedagogiska verksamheten på daghemmen Anna och Brita Maria Renlund.

+358 50 339 0073 Svenska och finska
Barnavårdsföreningen som arbetsgivare -bild

Barnavårdsföreningen som arbetsgivare

Vår motiverade och kunniga personal jobbar kvalitativt för barn och familjer. Vi satsar på personalens välmående och trivsel.

Jobba hos oss
Våra daghem i Helsingfors -bild

Våra daghem i Helsingfors

Barnavårdsföreningens daghem har barnets bästa i fokus. Vi satsar på småbarnspedagogik av hög kvalitet på svenska i Helsingfors.

Bekanta dig med våra daghem
Tillbaka upp