Siirry suoraan sisältöön
menu
Lediga jobb

Tölö daghem rekryterar barnskötare och lärare

Vi söker en lärare och två barnskötare inom småbarnspedagogik för tillsivdareanställning.

Litet barn sitter med en docka i famnen

Daghemmet har plats för 70 barn i åldern 0-5 år. Personalen består av fyra lärare inom småbarnspedagogik, sex barnskötare inom småbarnspedagogik, ett köksbiträde och två kockar. Föreståndaren är gemensam för Tölö daghem och Tallbo daghem.

Vi erbjuder dig arbete i en organisation med hög ambition för kvaliteten på småbarnspedagogiken och en strävan att utveckla verksamheten för barnens bästa.

Lärare inom småbarnspedagogik

Vi önskar att du har en för arbetet lämplig utbildning (pedagogie kandidat, barnträdgårdslärare, lämplig yrkeshögskoleexamen eller motsvarande) eller arbetserfarenhet och utmärkta kunskaper i svenska.

Den lediga platsen är i grupp med barn i åldrarna 0-3.

Sök jobbet genom att fylla i din ansökan i vårt elektroniska HR-system.

Barnskötare

Vi önskar att du har en lämplig utbildning (barnskötare, närvårdare med inriktning på barn och unga eller dagvårdare) eller arbetserfarenhet och goda kunskaper i svenska.

Sök jobbet genom att fylla i din ansökan i vårt elektroniska HR-system.

Bekanta dig med vår småbarnspedagogik i Helsingfors -bild

Bekanta dig med vår småbarnspedagogik i Helsingfors

Läs mera!

Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldig viktig person i barnens vardag. Vår personal trivs på sina jobb bland annat för att barnets bästa alltid står i centrum, arbetsplatsen är familjevänlig och möjligheterna till fortbildning är många. Vi värdesätter en positiv livssyn och ett lösningsinriktat arbetssätt.

Kom och jobba med oss med en möjlighet att göra skillnad varje dag!

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Arbetet kan börja genast eller enligt överenskommelse.

Daghemsföreståndare Petra Oksanen svarar på frågor per telefon +358 400 013 340 eller petra.oksanen@bvif.fi.

Yksiköt-osio

Tillbaka upp