Siirry suoraan sisältöön
menu
Lediga jobb

Vi rekryterar två lärare inom småbarnspedagogik

Vi söker en ansvarig lärare inom småbarnspedagogik och en lärare inom småbarnspedagogik till våra daghem i Helsingfors.

Foto på ett glatt barn med ett stort paraply

Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap. Framför allt får du äran att vara en väldig viktig person i barnens vardag. Vi erbjuder dig arbete i en organisation med hög ambition på kvaliteten på småbarnspedagogiken och en strävan att utveckla verksamheten för barnens bästa.

1.En ansvarig lärare inom småbarnspedagogik till Daghemmet Brita Maria Renlund för tiden 20.9.2021-30.8.2022, med eventuell  möjlighet till förlängning.

Uppgiften som ansvarig lärare är en del av arbetet i barngrupp som lärare inom småbarnspedagogik. Till dina uppgifter som ansvarig lärare hör bland annat att: vara ett pedagogiskt stöd och bollplank för dina kolleger, delta i planering och utveckling av den pedagogiska verksamheten på enheten, samt att delta i planerings- och utvecklingstillfällen tillsammans med föreningens övriga ansvariga lärarna och föreståndarna.

Daghemmet är beläget i Berghäll och har plats för 42 barn i åldern 0-5 år. Personalen består av dig, en andra lärare inom småbarnspedagogik, fyra barnskötare inom småbarnspedagogik och ett köksbiträde.

Fyll i din ansökan i vårt HR-program:

Ansökan: Lärare inom småbarnspedagogik (extern länk)

2. En lärare inom småbarnspedagogik till Barnavårdsföreningens Tölö daghem för tiden 20.9.2021-29.5.2022, med eventuell möjlighet till förlängning.

Daghemmet har plats för 70 barn i åldern 0-5 år. Personalen består av fyra lärare inom småbarnspedagogik, sex barnskötare inom småbarnspedagogik, ett köksbiträde och två kockar. Den lediga platsen är i grupp med barn i åldrarna 3-5 år.

Fyll i din ansökan i vårt HR-program:

Ansökan: Lärare inom småbarnspedagogik (extern länk)

Vi önskar att du har:

  • Lämplig utbildning (pedagogie kandidat, barnträdgårdslärare, lämplig yrkeshögskoleexamen eller motsvarande) eller arbetserfarenhet.
  • Utmärkta kunskaper i svenska.
  • Alla som jobbar hos oss ska visa upp ett giltigt utdrag ur straffregistret.
  • Vi värdesätter en positiv livssyn och ett lösningsinriktat arbetssätt.
Barnavårdsföreningen som arbetsgivare -bild

Barnavårdsföreningen som arbetsgivare

Vår personal trivs på sina jobb bland annat för att barnets bästa alltid står i centrum, arbetsplatsen är familjevänlig och möjligheterna till fortbildning är många.

Jobba hos oss
Våra daghem i Helsingfors -bild

Våra daghem i Helsingfors

Barnavårdsföreningens daghem har barnets bästa i fokus. Vi satsar på småbarnspedagogik av hög kvalitet på svenska i Helsingfors.

Bekanta dig med våra daghem
Cecilia Jaakkola

Ta kontakt

Cecilia Jaakkola

Cecilia jobbar som chef för vår småbarnspedagogik. Hon leder verksamheten på våra daghem.

+358469200775
Tillbaka upp