Hoppa till innehåll
menu
Nyheter

Sommarlov + dagläger = sant!

I sommar ordnar Barnavårdsföreningen flera dagläger i Helsingfors. Anmäl ditt barn till våra omtyckta och förmånliga sommarläger.

en grupp med barn står riktade mot kameran i en grön sommarmiljö. Tre sitter på marken, ett barn lyfter ett annat, ett barn håller en boll på sin kompis huvud

För många barn är läger sommarens höjdpunkt. Samtidigt som det för dig som är förälder kan vara en viktig del för att balansera arbete och familjeliv under sommaren. Också i år erbjuder Barnavårdsföreningen flera dagläger. Lägren ordnas i Helsingfors centrum, Botby, Degerö, Drumsö och i Kårböle.

Under daglägren får barnen leka, vistas i naturen och spendera tid tillsammans. Som ledare fungerar trygga vuxna som har erfarenhet av att jobba med barn. Alla läger förutom ett är för barn i åldern 7–10 år. Kreativt dagläger under vecka 23 är för barn i åldern 9-12 år.

Anmälan öppnar 15 mars

Anmälan till sommarlägren öppnar den 15 mars klockan 9.00 och pågår till den 20 maj. Var ute i god tid för att försäkra ditt barns plats på våra populära sommarläger. Du hittar alla våra läger i vår händelsekalender.

Bekanta dig med sommarlägrens registerbeskrivning här. (PDF)

Tips!

Vecka 24 ordnar vi en sommarworkshop i Helsingfors för unga i åldern 13-17 år med skilda föräldrar.

Läs mer om sommarworkshopen
Isabella Franck

Ta kontakt

Isabella Franck

Isabella jobbar som chef för eftermiddagsverksamheten. Hon leder och koordinerar verksamheten på våra eftisar och läger för skolbarn.

+358 40 759 0251
Tillbaka upp