Hoppa till innehåll
menu
Nyheter

Kom med på vår sommarworkshop för unga med skilda föräldrar!

I Helsingfors, Karis och Pargas ordnas sommarworkshopar för unga med skilda föräldrar. Kreativiteten får flöda då tonåringarna får skapa ett Escape room-spel, måla graffiti och skapa innehåll för sociala medier.

Bild på fötterna av ungdomar som sitter på rad på en mur.
Bild: Shutterstock

Varje ort har ett eget tema: ungdomarna i Karis får testa på graffitikonst, i Pargas skapa ett Escape room-spel och i Helsingfors göra innehåll för sociala medier. Det här händer på Barnavårdsföreningens sommarworkshops för unga i åldern 13–17 år med skilda föräldrar. Sommarworkshoparna erbjuder tonåringarna möjligheten att vara kreativa och testa på något nytt. Dessutom får de gärna berätta sina egna åsikter!

Tillsammans med professionella ledare och andra ungdomar får tonåringarna skapa material som kan vara till stöd för andra unga i motsvarande livssituation. Som arbetsförmån får deltagarna lunch varje dag, ett litet presentkort och ett arbetsintyg.

Anmälningstiden går ut 31.5.2023 och länkarna till de olika orternas anmälningsformulär hittas i rutorna nedan.

Graffiti i Karis

Temat på sommarworkshopen i Karis är graffiti. Tillsammans skapar tonåringarna ett konstverk som berör temat skilsmässa med både sprayfärg och pensel.

Läs mer om sommarworkshopen i Karis

Escape room-spel i Pargas

Temat på sommarworkshopen i Pargas är Escape room. På workshopen får tonåringarna vara med om att skapa ett Escape room-spel med temat skilsmässa.

Läs mer om sommarworkshopen i Pargas

Sociala medier i Helsingfors

Temat på sommarworkshopen i Helsingfors är sociala medier. På workshoppen får tonåringarna vara med om att skapa innehåll för Instagram och YouTube med temat skilsmässa.

Läs mer om sommarworkshopen i Helsingfors
Pia Graniittiaho

Ta kontakt

Pia Graniittiaho
Tillbaka upp