Stafettkarneval

Vi är med på Stafettkarnevalen

16.05.2019 kl. 13:37
Barnavårdsföreningen finns med i Stafettkarnevalens tältby både på fredag 17.5 och lördag 18.5. Välkommen!

I vårt tält på Stafettkarnevalen får barnen fina vattentatueringar och så kan de bygga ett torn av sina egna styrkor med vårt Styrkejenga-spel.

Lärare och föräldrar är kanske intresserade av att höra mer om vad Barnavårdsföreningen gör i skolan. Våra styrkekort och den nya Vi i klassen-handboken finns till salu i tältet.

På fredag kan man träffa våra nya medarbetare som jobbar med det förebyggande skolarbetet i Österbotten och på lördagen finns Tjejvillan i Helsingfors på plats.

Välkomna till vårt tält!

Sanna Karlsson

Trygga barnets rättigheter och svenskspråkig service

Som verksamhetsledare för Finlands enda svenskspråkiga barnskyddsorganisation, anser jag att det är av största vikt att den nya regeringen styr samhället i en barn- och familjevänlig riktning och att tvåspråkig service i framtiden garanteras, skriver Pia Sundell i en insändare i Hbl.Läs mera »

Rekry: Ledare för eftermiddagsverksamhet

Söker du ett inspirerande och givande jobb bland barn i Helsingfors? Vi söker ansvarsfulla och positiva ledare till vår eftermiddagsverksamhet för tiden 9.8.2019-29.5.2020.Läs mera »

100 000 euros donation till Barnavårdsföreningen

"Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet vi mottagit denna donation", säger Barnavårdsföreningens verksamhetsledare Pia Sundell.Läs mera »

Otammeko erilaisuudet huomioon – myös työelämässä?

"Taannoin kohtasin nuoren työnhakijan, joka todellakin antoi minulle ajattelun aihetta. Hän toi esille, että introverttiudestaan huolimatta on hyvä työntekijä. Reagoin lauseeseen aluksi ymmärtämättä sen sisältöä, mutta tajusin nopeasti, että sosiaalinen media, yhteiskuntamme ja jopa työelämä suhteellisen avoimesti tukee ekstroverttejä persoonallisuuksia. Miltäköhän tämä kaikki introvertista tuntuu?" Lue henkilöstöpäällikkö Anne Toivasen kirjoittama blogiteksti. Läs mera »