Stöd till dig med tonåring

Vi erbjuder stöd och information för föräldrar till ungdomar. Tonåringen behöver varken remiss eller diagnos för att du som förälder ska kunna vända dig till oss.

Som förälder kan du vara bekymrad över din tonåring eller av föräldraskapet av många olika orsaker. När det i familjen finns en tonåring som beter sig utmanande ställs föräldrars krafter och fostringsmetoder på prov. Ifall du känner en oro eller om du har frågor gällande vardagen eller skolan är du välkommen att kontakta oss.

Våra sakkunniga har neuropsykiatrisk expertis och hjälper dig gärna att hitta metoder som stöder din familjs vardag, också i utmanande livssituationer.

Bekanta dig med servisceutbud här nedan. Tack vare finansiering av Social- och hälsoorganisationernas understödscentral (STEA) kan vi erbjuda vår service förmånligt och vissa tjänster även kostnadsfritt.

Du hittar också våra avgitsfria föreläsningar i vår kalender.

 

TA KONTAKT

- gärna redan innan problemen hopar sig!

 

Föräldrawebben - nätkurs för föräldrar

Bråkar och grälar du mycket med din tonåring? Målet med Föräldrawebben är att utveckla en god relation mellan föräldrar och tonåringar. Nätkursen är avgiftsfri.Läs mera »
mamma och dotter

Familjehandledning

Behöver du tips och råd i ditt föräldraskap? Blir du lätt irriterad? Hos oss får du verktyg för en positivare vardag och möjligheten att vädra dina tankar med en sakkunnig. Kom med på vår familjehandledning!Läs mera »
tonåringens hjärna

Kortkurs för föräldrar

Förbättra kontakten och samspelet med din tonåring. Läs mera »
Ungdomar spelar krocket

Diskussionsgrupp för föräldrar

Få stöd i föräldraskapet genom att träffa andra föräldrar i motsvarande situation.Läs mera »

Tjejvillan - en trygg plats för flickor

Tjejvillan erbjuder en plats där det finns utrymme för tonåringar att komma på det sätt de själv vill, med kompisar eller ensam. Läs mera »