67265.jpg

Barnavårdsföreningens daghem rekryterar!

18.01.2019 kl. 14:51
Familjevänlig arbetsplats, barnets bästa står i centrum, möjlighet till fortbildning, steget före, chansen att få påverka ... Här är några exempel på varför personalen på Barnavårdsföreningens daghem trivs med sina jobb. Nu rekryterar vi mera personal och söker dig som har ett genuint intresse för att jobba med barn!

Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en kompetent och ambitiös arbetsgemenskap. Du får vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten och du har möjlighet att utvecklas professionellt. Framför allt får du äran att vara en väldig viktig person för dagisbarnen. 

Nu rekryterar vi mera personal till våra daghem och söker dig som är driven, positiv och har ett genuint intresse för att jobba med barn. 

Vi erbjuder våra barn på daghemmen en trygg och stimulerande miljö att växa upp i. Våra daghem i Helsingfors är belägna i Berghäll, Kampen, Rödbergen, Tölö och på Talludden.

Alla våra daghem har egna föreståndare som leder det pedagogiska arbetet och stödjer personalen. Till hjälp och stöd finns även Barnavårdsföreningens egna sakkunniga inom special- och småbarnspedagogik. Måltiderna tillreds av våra egna kockar och varje daghem har ett eget kök.
 

Skicka in en öppen ansökan:

Du som har lämplig utbildning eller ett intresse av att jobba med barn, tveka inte med att kontakt med Cecilia Jaakkola, vår chef för småbarnspedagogik. Det går bra att ringa eller sätta ett mail. Du når henne på numret 046 920 0775 eller cecilia.jaakkola@bvif.fi.

Kom med och jobba i en organisation där personalen trivs och som sätter fokus på barnets bästa!

Barnavårdsföreningen har år 2018 mottagit certifikatet Familjevänlig arbetsplats (på finska).

 
Cecilia Jaakkola
Chef för småbarnspedagogik | Varhaiskasvatuspäällikkö
+358469200775
67582_t.jpg

Tjejer, våga tala om självkänsla!

Under hösten 2018 gjorde tre praktikanter från Svenska social- och kommunalhögskolan sin praktik på Tjejvillan i Grankulla. Läs bloggtexten där de berättar om sin workshop med temat självkänsla, på Barnavårdsföreningens blogg.
67568_t.jpg

Barnavårdsföreningen utvidgar till svenska Österbotten

Social- och hälsoorganisationernas understödscentral (STEA) har beviljat Barnavårdsföreningen projektunderstöd för att sprida och etablera sin skolverksamhet till svenska Österbotten.