Stafettkarneval

Vi är med på Stafettkarnevalen

16.05.2019 kl. 13:37
Barnavårdsföreningen finns med i Stafettkarnevalens tältby både på fredag 17.5 och lördag 18.5. Välkommen!

I vårt tält på Stafettkarnevalen får barnen fina vattentatueringar och så kan de bygga ett torn av sina egna styrkor med vårt Styrkejenga-spel.

Lärare och föräldrar är kanske intresserade av att höra mer om vad Barnavårdsföreningen gör i skolan. Våra styrkekort och den nya Vi i klassen-handboken finns till salu i tältet.

På fredag kan man träffa våra nya medarbetare som jobbar med det förebyggande skolarbetet i Österbotten och på lördagen finns Tjejvillan i Helsingfors på plats.

Välkomna till vårt tält!

 
Sanna Karlsson
Kommunikationsassistent | Viestinnän assistentti
+358504701503
Flicka som ler

Eftis - en trygg paus i vardagsstressen

“Många barn har det stressigt både i skolan och med en massa hobbyer – och då ska eftis kunna ge dem meningsfull fritid med trygga vuxna”. Så sammanfattar Christina Nymark, ansvariga ledaren på Drumsö eftis, sin tanke om vad Barnavårdsföreningens eftermiddagsverksamhet ska erbjuda.

Rekry: Assitent och barnskötare till våra daghem

Familjevänlig arbetsplats, barnets bästa står i centrum, steget före, chansen att få påverka ... Här är några exempel på varför personalen på Barnavårdsföreningens daghem trivs med sina jobb. Nu söker vi dig som tycker om att jobba med barn!

Några tankar från en separation

”Jag känner mig så trött och energilös. Att skiljas eller separera från den man tidigare har älskat är tungt”, skriver en pappa i Barnavårdsföreningens blogg. Läs också om stödgruppen för frånskilda föräldrar startar den 2:a september i Helsingfors.