vahvuuskortit

Uudet vahvuuskortit ovat tulleet!

03.06.2019 kl. 00:00
Taiteellinen, rehellinen, huumorintajuinen … Mikä sinun vahvuutesi on? Uudet vahvuuskorttimme ovat visuaalisesti puhuttelevia ja jokainen kortti nostaa esiin uuden ominaisuuden. Korttien avulla voi tarkastella luonteenpiirteiltä yhdessä nuorten kanssa ja niitä voi käyttää monella eri tavalla.

Vahvuuskortteja voi käyttää minäkuvan tutkimisen apuna niin yksilöllisesti kuin ryhmässäkin. Vahvuuskorttien avulla voi pohdiskella, mitä vahvuuksia itseltä löytyy ja mitä haluaa vielä kehittää. 

Vahvuuskortit toimivat hyvin keskustelun pohjana ja ne voivat lisätä sekä yksilön itseymmärrystä että tietoisuutta eri rooleista ryhmässä. Kortteja voi valita joko itselleen tai ryhmän jäsenet toisilleen. Kortit soveltuvat hyvin sekä nuorille että aikuisille. 

 

Hinta: 25 € (+postikulut ) 

Tilaa kortit: Christina Holm etunimi.sukunimi@bvif.fi

Vahvuuskortteja voi tilata myös ruotsinkielisenä 

Lue myös asiantuntijoidemme kokoamat vinkit, miten voit käyttää vahvuuskortteja (pdf). 

 
Christina Holm
Sakkunnig inom ungdoms- och skolverksamhet | Nuoriso- ja koulutoiminnan asiantuntija
+358400618451
BF i skolan i Nyland

Rekry: Personal till våra daghem i Helsingfors

Vi söker självständiga teamplayers som vill jobba med det härligaste av allt: barnen!

Blogg: Brev från en mamma till tonåringar

”Jag insåg att jag pratade alldeles för mycket om regler, istället för att lyssna in mina tonåriga döttrar. Redan efter några veckor kände jag mig stärkt i mitt föräldraskap.” Läs bloggen skriven av en förälder som gått nätkursen Föräldrawebben!

Blogg: Tjejvillan är en positiv del av mitt liv

"Varje gång man kommer in genom dörren så möts man av någon ledare som säger “Hur har din dag varit? Så roligt att se dig!” Läs hela bloggtexten skriven av en flicka som besöker Tjejvillan!