Tjejvillan nu online!

07.04.2020 kl. 14:02
Tjejvillan Grani och Tjejvillan Helsingfors fortsätter med sin öppna verksamhet för flickor. På grund av undantagstillståndet kör vi online!

Tjejvillan Grani och Tjejvillan Helsingfors fortsätter med sin öppna verksamhet för flickor. På grund av undantagstillståndet kör vi online under våren!

  • Tjejvillan Grani har öppet för flickor i åldern 10–18 på onsdagar klockan 15 och fredagar klockan 14. 
  • Tjejvillan Helsingfors har öppet för flickor i åldern 13–18 år på torsdagar klockan 16.

Vi använder oss av plattformen Zoom, som är gratis för användaren. I våra profiler på Instagram hittar du koden du behöver för att delta.

Tjejvillans ledare fungerar som administratörer i gruppen och godkänner ditt deltagande när du matat in koden. Ingen förhandsanmälan behövs!

Gå till Tjejvillans Instagramkonton:
Grani>>
Helsingfors>>

Obs! Grani och Helsingfors har olika koder. Också Läxhjälpen och Öppen verksamhet har olika koder, så kolla noga i bion att du kopierar rätt kod.


Läs mer om Tjejvillans online läxhjälp här>>

Bild: Unsplash

 
Tjejvillan i Grankulla
+358504783966
Adress: Familjecentret Bensow i Grankulla, Gräsavägen 3-5 A, Grankulla

Familjehandledning ger stöd i föräldraskapet

Familjehandledning erbjuder föräldrar verktyg för en positivare vardag och möjligheten att vädra tankar med en sakkunnig. ”Äntligen få säga hur saker och ting är och få konkret hjälp”, säger en förälder som gått vår familjehandledning.

Stöd för familjer under hela sommaren i år

Barnavårdsföreningen satsar på att ge barnen och familjerna extra stöd i sommar. Därför fortsätter vi undantagsvis med en del av verksamheten under hela sommaren.

Ferie- och kurscentret Högsand i Hangö håller stängt i sommar

Barnavårdsföreningens Ferie- och kurscentret Högsand i Hangö är stängt i sommar på grund av pandemin. Många kunder har annullerat sina bokningar och verksamheten kan inte öppna som planerat i juni.
Kolme lasta luonnossa

Maksuttomia kesäpäiväleirejä erityislapsille

Barnavårdsföreningen järjestää erityislapsille ja -nuorille kesäpäiväleirejä luonnonkauniissa ympäristössä Helsingin Meilahdessa. Leirit ovat maksuttomia.

En bättre skolvardag för flera lågklasser

Tanken var från början att skapa en samhörighet bland eleverna som gick i skola på distans och erbjuda lågklasserna ett roligt inslag i skolvardagen. Men Eva Söderlund och hennes kolleger märkte fort att de klarade av att förverkliga programmet Vi i klassen lika bra på distans. Nu ser hon nya möjligheter för framtiden.

Extra sommarläger med plats för över 300 barn och unga i huvudstadsregionen

I sommar ordnar Barnavårdsföreningen närmare 25 extra dagläger för barn och unga. Lägren är avgiftsfria och arrangeras i Helsingfors och Grankulla.

Blogg: Brev från en mamma till tonåringar

”Jag insåg att jag pratade alldeles för mycket om regler, istället för att lyssna in mina tonåriga döttrar. Redan efter några veckor kände jag mig stärkt i mitt föräldraskap.” Läs bloggen skriven av en förälder som gått nätkursen Föräldrawebben!

Träffa andra unga vars föräldrar skilt sig

Kom med på workshop 8-11.6 i Ekenäs och Helsinfors. Du får ett arbetsintyg, lunch varje dag och biobiljetter eller ett litet presentkort. Vi samlar in erfarenheter och just dina är viktiga!

Dagis online är mer än bara film

Barnavårdsföreningen blev kontaktad av föräldrar som önskade virtuell dagisverksamhet öppen för allmänheten. Då föddes idén om Öppet daghem online. "Jag tyckte mest om ramsorna, för att orden rimmade", säger Mauritz 4 år som deltagit i en av träffarna.