Vi rekryterar personal till våra daghem i Helsingfors

29.06.2020 kl. 11:52
Till hösten rekryterar vi en barnskötare, en assistent och ett daghemsbiträde till våra daghem i Helsingfors. Hos oss får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldig viktig person i barnens vardag.

Vår personal trivs på sina jobb bland annat för att barnets bästa alltid står i centrum och att arbetsplatsen är familjevänlig.

Kom och jobba med oss med en möjlighet att göra skillnad varje dag!

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Tölö daghem

Vi söker en ordinarie barnskötare inom småbarnspedagogik från 31.7.2020 till Tölö daghem. Arbetet är i en grupp med 0–3-åriga barn.

Daghemmet är beläget i ett gammalt tvåvåningsträhus i Tölö. Vi har plats för 70 barn i åldern 0-5 år och barnen är indelade i fyra grupper. Personalstyrkan består av fyra lärare inom småbarnspedagogik, sex barnskötare, ett daghemsbiträde och två kockar. Föreståndaren är gemensam för Tölö daghem och två mindre daghemsenheter.

Den som bör uppvisa straffregisterutdrag enligt lag 504/2002 för personer som arbetar med minderåriga.

Lön och arbetsvillkor följer kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen.

Fyll i din ansökan via länken här: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2bde642b

För mer info kontakta chef för småbarnspedagogik Cecilia Jaakkola, tel. 046 920 0775, e-post förnamn.efternamn@bvif.fi


Assistent i daghem, Daghemmet B. E. von Schantz

Vi söker en assistent till Daghemmet B. E. von Schantz i Rödbergen för perioden 31.7.2020-31.5.2021. 

Vi önskar att du har en lämplig utbildning (barnskötare, närvårdare med inriktning på barn och unga eller dagvårdare) eller arbetserfarenhet, ett utdrag ur brottsregistret och utmärkta kunskaper i svenska. Vi värdesätter en positiv livssyn och ett lösningsinriktat arbetssätt.

Den som bör uppvisa straffregisterutdrag enligt lag 504/2002 för personer som arbetar med minderåriga.

Lön och arbetsvillkor följer kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen.

Fyll i din ansökan via länken här: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0da523d2

För mer info, kontakta chef för småbarnspedagogik Cecilia Jaakkola, tel. 046 920 0775, e-post: förnamn.efternamn@bvif.fi

Daghemsbiträde, Daghemmet Anna

Vi söker ett ordinarie daghemsbiträde till vår daghemsenhet i Berghäll, daghemmet Anna och daghemmet BMR från 1.8.2020. Vi erbjuder dig 30 h arbete per vecka. Arbetet är självständigt och till dina uppgifter hör bland annat städning, disk, på- och avklädning av barn, uppgifter i köket.

Den som bör uppvisa straffregisterutdrag enligt lag 504/2002 för personer som arbetar med minderåriga.

Lön och arbetsvillkor följer kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen.

Fyll i din ansökan via länken här: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?09ccc933

För mer info, kontakta chef för småbarnspedagogik Cecilia Jaakkola, tel. 046 920 0775, e-post: förnamn.efternamn@bvif.fi

Bild: Shutterstock


Läs mer om Barnavårdsföreningens småbarnspedagogik


Barnavårdsföreningen är Finlands äldsta barnskyddsorganisation grundad 1893. Vi arbetar för en bättre barndom, ett stärkt föräldraskap och ett barnvänligare samhälle. Vi jobbar professionellt på både svenska och finska med en personalstyrka på omkring 130 anställda.

 
Cecilia Jaakkola
Chef för småbarnspedagogik | Varhaiskasvatuspäällikkö
+358469200775

Vi rekryterar personal till våra daghem i Helsingfors

Till hösten rekryterar vi en lärare inom småbarnspedagogik, en barnskötare, en assistent och ett daghemsbiträde till våra daghem i Helsingfors. Hos oss får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldig viktig person i barnens vardag.
Iloinen lapsi juoksee ulkona

Bonusäiti – yhtä oikeaa tapaa ei ole

Siinä missä biologinen vanhemmuus useimmiten tapahtuu kuin itsestään ja vanhemmuuteen kasvaa pikkuhiljaa, voi bonusäitinä huomata yhdellä ovenavauksella elämäänsä kuuluvan puolison myötä myös lapsia. Eikä vain lapsia vaan myös liuta muita henkilöitä, joilla kaikilla on omat odotuksensa siitä, miten bonusvanhempana pitäisi toimia. Lue bonusäidin kirjoittama positiivinen ja uskoa tulevaisuuteen herättävä blogiteksti uusperheen arjesta.

Pia Sundell medlem i barnstrategins uppföljningsgrupp

Statsrådets kansli har tillsatt en uppföljningsgrupp som stöd vid uppgörandet av den nationella barnstrategin. Barnavårdsföreningens verksamhetsledare Pia Sundell har blivit utsedd till medlem i uppföljningsgruppen.
flicka rullar i gräs

Stöd till barn och familjer också i juli

I sommar satsar Barnavårdsföreningen på att ge barnen och familjerna extra stöd. Därför fortsätter vi undantagsvis med en del av verksamheten under hela sommaren.

Lediga platser på dagläger i huvudstadsregionen

I år ordnar Barnavårdsföreningen extra dagläger i huvudstadsregionen. På lägren i juli och augusti finns det ännu lediga platser för barn i åldern 7–17 år.

Blogg: Sommaren som nästan inhiberades

”Skolan är över efter en märklig termin och ett långt sommarlov har börjat. Den här sommaren kommer att bli annorlunda för de flesta. Vad ska familjen göra hela långa sommaren och hur blir alla nöjda och glada när allt är avbokat?” Läs hela sommarbloggen skriven av Pia Granittiaho.

Blogg: Parförhållande på undantagstillstånd

”För den som lever i en parrelation har våren 2020 högst antagligt medfört många insikter om parrelationen och en själv. Då två personer med olika temperament och behov lever tätt inpå varandra kommer de varandra väldigt nära - på gott och ont”, skriver Christina Holm i vår blogg.

Rekry: Barnskötare inom småbarnspedagogik

Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap. Framför allt får du äran att vara en viktig person i barnens vardag. Sök jobbet redan i dag!