Siirry suoraan sisältöön

Oman elämäni supertähti

Oman elämäni supertähti on sijoitetuille ja jälkihuollon piirissä oleville nuorille suunnattua monipuolista toimintaa, jonka tarkoituksena on lisätä hyvinvointia. Tarjoamme myös nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille koulutuksia, työpajoja ja luentoja sekä kehitämme jatkuvasti uusia toimintamuotoja.

Oon kiitollinen siitä et autat mua ja oot ollu kuuntelemassa! :’) – 16-vuotias nuori  

Hankkeessa mukana olevat nuoret voivat esimerkiksi osallistua erilaisille leireille. Kuva Oman elämäni supertähti -toiminnan elämyspedagogiikkaleiriltä. Kuva: Barnavårdsföreningen

Tätä tarjoamme sijoitettuille ja jälkihuollon parissa olevialle nuorille:

  • Yksilötapaamisia, jotka mahdollistavat ylimääräisen luotettavan aikuiskontaktin nuorelle.
  • Ryhmätoimintaa, kuten lajikokeiluja tai erilaisia retkiä ja tapahtumia. Räätälöimme toimintamme nuoren tarpeiden mukaan.
  • Rap and life lessons -räppityöskentelyä yhteistyössä musiikkialan ammattilaisten kanssa.
  • Eläinavusteinen toimintaa, pääsääntöisesti hevostoimintaa.
  • Päivä- ja viikonloppuleirejä. Leirit voivat olla eri aiheisia aina hevosleireistä, elämyspedagogiikkaan tai musiikkileireihin.

Tätä tarjoamme ammattilaisille:

  • Osaamisalueemme on muunmuassa nuorisorikollisuus, päihdetyö, voimavaralähtöinen työskentely sekä työhyvinvointi.
  • Järjestämme ammattilaisten tarpeiden ja toiveiden mukaisia koulutuksia, työpajoja sekä luentoja aiheisiin liittyen. Myös verkkoluennot ovat mahdollisia.
  • Tarjoamme lastensuojeluyksiköille sekä lähiaikuiselle ja nuorelle yhteistä, yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta lisäävää toimintaa. Kaikki toimintamme lähtee ammattilaisten ja nuorten tarpeista, ja olemme järjestäneet muun muassa lajikokeiluja sekä hyvinvointikuukausia.

Ota yhteyttä!

Laura Kyllönen
Laura Kyllönen

Laura työskentelee Oman elämäni supertähti -toiminnan parissa. Laura auttaa nuoria löytämään voimavaransa ja järjestää eläinavusteista toimintaa nuorille.

+358 50 5545 591 Suomi ja englanti
Tomi Marttila
Tomi Marttila

Tomi työskentelee Oman elämäni supertähti -toiminnan parissa. Hän tekee mielenterveys- ja päihdetyötä sekä kohtaa rikoksilla oireilevia nuoria.

+35850 378 9745 Suomi ja englanti
Silve Serenius-Sirve
Silve Serenius-Sirve

Silve on psykologi. Hän johtaa neuropsykiatrista osaamistamme ja Oman elämäni supertähti -toimintaa.

+358 50 575 1500 Suomi ja englanti
Takaisin ylös