Siirry suoraan sisältöön

Yksilöllinen tuki

Haluatko puhua suhteestasi tai erostasi asiantuntijan kanssa?

Tarjoamme yhden maksuttoman käynnin, jonka aikana voit ottaa esiin omaan tai perheesi elämäntilanteeseen liittyviä kysymyksiä. Kartoitamme käynnin aikana tilanteesi ja mietimme yhdessä, millaista tukea voimme tarjota sinulle ja perheellesi.

Haluatko puhua ulkopuolisen kanssa kriisistänne tai erostanne? Tarjoamme tukea, kun suhde on koetuksella. Kuva: Shutterstock
 • Keskusteluapua eronneille

  Parisuhdekriisit voivat olla kivuliaita ja vaikuttavat vanhempien lisäksi myös lapsiin. Tuntuuko, että haluat puhua kriisistänne tai erostanne ulkopuolisen asiantuntijan kanssa?

  Tarjoamme keskusteluapua eronneille. Voit itse päättää, mistä haluat puhua keskustelussa ja kuinka paljon haluat kertoa.

  Keskustelut ovat luottamuksellisia. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Älä jää yksin huoliesi, ahdistuksesi ja surusi kanssa.

 • Keskusteluapua vanhemmille

  Suhde voi joutua kriisiin monista eri syistä. Voi olla hyödyllistä puhua aiheesta yhdessä ulkopuolisen asiantuntijan kanssa.

  Tukikeskusteluissamme pääsette puhumaan asioista, jotka tuntuvat tärkeiltä juuri teille. Tapaamisissa keskitytään kommunikointiin ja saatte molemmat tilaa ilmaista tunteitanne ja tahtoanne.

  Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne käydään lapsi- ja perhetyön asiantuntijan kanssa.

Varaa aika maksuttomaan ensitapaamiseen!

Pia Graniittiaho
Pia Graniittiaho

Pia johtaa vanhemmille suunnattua työtämme. Hänen vastuullaan on tuki ero- ja uusperheille.

+358 45 139 4034 Suomi ja ruotsi
Takaisin ylös