Siirry suoraan sisältöön
menu

Töölön lastenkoti

Töölön lastenkoti tarjoaa erityistason lastensuojelun sijaishuoltoa. Lastenkodissa on kaksi neuropsykiatriseen osaamiseen painottunutta erityistason osastoa.

Ennakoitava, säännöllinen ja johdonmukainen arki on hoito- ja kasvatustyön perusta, jossa korostuu vahva neuropsykiatrinen osaaminen, perhetyö sekä nuorten itsenäistymisprosessin tukeminen. Lastenkodin yhteydessä on itsenäistymisasuntoja, joissa nuoret voivat harjoitella tuetusti itsenäistä asumista, myös täysi-ikäistymisen jälkeen jälkihuollon tukitoimena.

Lastenkodin arki ja dokumentointi sujuvat pääsääntöisesti suomeksi, mutta voimme huomioida myös ruotsin- ja englanninkieliset asiakkaat.

”Ensimmäistä kertaa koin tulevani ymmärretyksi ja kuulluksi” – Töölön lastenkotiin sijoitetun lapsen äiti

Näin huomioimme lasten ja nuorten neuropsykiatriset haasteet sijaishuollossa:

  • Järjestämme tarvittaessa neuropsykiatriset tutkimukset oppimisvaikeuksien, kouluvalmiuksien, kehitystason ja neuropsykiatristen oireyhtymien arvioimiseksi.
  • Lastenkodin hoito- ja kasvatustyötä tukee yhdistyksen monialainen lapsi- ja perhetyön asiantuntijoiden tiimi, jossa työskentelee mm. psykologi ja neuropsykiatrisia valmentajia.
  • Henkilökunnan osaaminen varmistetaan säännöllisellä koulutuksella.

Töölön lastenkotiin töihin?

Kasvatustyylimme on lämminhenkinen ja kannustava. Jokainen meillä asuva lapsi tarvitsee erityistä huomiota, hoivaa ja ymmärrystä. Rekrytoimme säännöllisesti henkilökuntaa ja työharjoittelijoita Töölön lastenkotiin.

Selaa avoimia työpaikkojamme tai lähetä meille avoin hakemus!

Ota yhteyttä!

Paula Stenman
Paula Stenman

Lastenkodin johtaja Paula vastaa lastenkodin toiminnasta.

+35845 657 9899 Suomi ja englanti

Yksiköt-osio

Aikuinen halaa nuorta
Töölön lastenkoti
Stenbäckinkatu 7 A, 00250 Helsinki

Töölön lastenkoti tarjoaa erityistason lastensuojelun sijaishuoltoa. Olemme erikoistuneet neuropsykiatriseen osaamiseen.

Ohjaajat, osasto 2: +358 40 736 5508
Ohjaajat, osasto 3:  +358 40 841 5669

Takaisin ylös