Siirry suoraan sisältöön
menu

Yksilöllinen tuki

Tarjoamme sinulle maksuttoman ensitapaamisen asiantuntijan kanssa. Tapaamisen aikana voit tuoda esille kysymyksiä liittyen omaasi tai perheesi elämäntilanteeseen. Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia. Riittää että kannat huolta. Tapaamisen aikana kartoitamme perheesi tilannetta ja mietimme yhdessä, kuinka voimme tukea perhettäsi.

Lue lisää kuinka voimme tukea perhettäsi!

Onko kotona kinaa ja riitaa? Meillä on kokemusta nuorten vanhempien tukemisessa.
 • Vanhempainohjaus

  Tarvitsetko vinkkejä kasvatukseen? Vanhempainohjauksessa saat mahdollisuuden pohtia asioita yhdessä lapsi- ja perhetyön ammattilaisen kanssa. Pyrimme yhdessä parantamaan niin vuorovaikutustasi teinisi kanssa kuin kotinne ilmapiiriä. Vanhempainohjaus tarjoaa sinulle myönteisiä keinoja kasvatukseen. Uudet menetelmät antavat mahdollisuuden pohtia kasvatukseen liittyviä kysymyksiä ja rooliasi vanhempana yhdessä asiantuntijan kanssa.

 • Keskusteluapua nuorten vanhemmille

  Parisuhde voi olla koetuksella monesta eri syystä. Tarjoamme keskusteluapua vanhemmille, jotka haluavat muutosta suhteeseensa.
  Keskusteluissa valitsette itse mistä haluatte puhua. Keskusteluiden aikana painopiste on parisuhteen vuorovaikutuksessa ja saatte molemmat mahdollisuuden ilmaista tunteitanne ja tahtoanne. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niitä ohjaa lapsiperhetyön asiantuntija.

 • Yksilöllinen keskusteluapu

  Voimme tukea perhettäsi keskustelun keinoin. Keskustelussa lapsiperhetyön asiantuntijan kanssa valitset itse mistä haluat jutella ja paljonko haluat kertoa. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Ole yhteydessä meihin matalalla kynnyksellä, älä jää yksin huoltesi tai ajatustesi kanssa.

Varaa aika maksuttomaan ensitapaamiseen!

Yksiköt-osio

Neuropsykiatriset palvelut

Palvelemme perheitä ja ammattilaisia kasvatuksellisissa ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät puhelimitse arkipäivisin klo 9-15 välillä. Mikäli emme pysty juuri silloin vastaamaan, soitamme sinulle takaisin.

Toimipisteemme pääkaupunkiseudulla: Stenbäckinkatu 7 A, 00250 Helsinki
Toimipisteemme Pohjanmaalla: Kauppapuistikko 12 B 20, 65100 Vaasa

+358505651722
Lapsi joka istuu kuravaatteiden keskellä kädet puuskassa.
Tukea vanhemmuuteen

Autamme perheitä löytämään menetelmiä, jotka helpottavat arkea myös haastavissa elämäntilanteissa. Tuemme myös ammattilaisia.

Toimipisteemme pääkaupunkiseudulla: Stenbäckinkatu 7 A, 00250 Helsinki
Toimipisteemme Raaseporissa: Erottajankatu 15, 10600 Tammisaari
Toimipisteemme Turunmaalla: Rantatie 30, 21600 Parainen
Toimipisteemme Pohjanmaalla: Kauppapuistikko 12 B 20, 65100 Vaasa

+358451394034
Takaisin ylös