Siirry suoraan sisältöön
Mennyt tapahtuma

Hengitys hyvinvointisi tukena

Tällä luennolla tutustutaan hengityksen hyödyntämiseen hyvinvoinnin ja itsesäätelyn tukena. Verkkoluento on ensisijaisesti tarkoitettu sijaishuollossa olevien lasten lähiaikuisille, mutta avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Hengitys hyvinvointisi tukena -tapahtuman kuva
  • Ajankohta:   -
  • Kellonaika:  17.00-18.30
  • Ilmoittautuminen päättyy:  
  • Paikka:  Verkossa
  • Hinta:  Maksuton

Huom! Tapahtuma on siirretty sairastumisen vuoksi. Luennon uusi päivämäärä on 1.12 klo 17-18.30 (ei 9.11 klo 17-18.30). Sinun ei tarvitse ilmoittautua uudestaan luennolle, mikäli jo olet ilmoittautunut lomakkeen kautta. Pahoittelemme tilannetta!

Hengitys tapahtuu sekä automaattisesti, että tietoisesti tarkoituksella. Se ylläpitää elämäämme, mutta on myös väylä syventämään itsetuntemustamme ja vaikuttamaan omaan hyvinvointiimme. Hengityksen säätelyä voi harjoitella ja sillä on konkreettista vaikutusta hyvinvointiin. Hengityksen säätelyllä voit vaikuttaa esimerkiksi toimintakykyysi ja itsesäätelyysi tilanteissa, joissa koet stressiä.

Verkkoluento tukee sijaishuollossa olevien lasten vanhempia ja muita lähiaikuisia:

  • Hengityksen huomiointi ja hengitysharjoitukset ovat hyödyllisiä taitoja niin vanhemmalle itselleen, kuin lapselle tai nuorelle.
  • Näiden taitojen jakaminen nuoren kanssa, tukee myös nuoren omaa hyvinvointia ja stressinhallintaa. Lisäksi se voi parhaimmillaan syventää suhdettasi nuoreen.
  • Luento saattaa sisältää vapaaehtoisia hengitysharjoituksia, sekä mahdollisuuden kysyä kysymyksiä.
  • Vaikka luento on tarkoitettu erityisesti sijaishuollossa olevien lasten lähiaikuisille, on se avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Et tarvitse aiempaa osaamista tai kokemusta aiheesta.

Luentoa ei tallenneta ja se on maksuton.  Ilmoittaudu luennolle viimeistään 30.11 kello 12 mennessä. Saat lisäohjeita ja linkin tapahtumaan sähköpostitse.

Oman elämäni supertähti

Oman elämäni supertähti -toiminta edistää sijoitettujen ja jälkihuollon tuen piirissä olevien nuorten henkistä hyvinvointia sekä elämänhallintaa.

Lue lisää toiminnasta
Risto Heikkinen

Ota yhteyttä

Risto Heikkinen

Luennoitsijana toimii Risto Heikkinen Oman elämäni supertähti - toiminnasta.

040 739 7268
Takaisin ylös