Siirry suoraan sisältöön
Mennyt tapahtuma

Nuoren aivoissa kuhisee

Toisinaan teiniä stressaa ja ahdistaa, toisinaan on vaikea löytää jarruja. Mikä selittää käyttäytymistä nuoruusiässä ja mitä kaikkea aivoissa tapahtuu? Tule mukaan verkkoluennolle kuulemaan asiasta lisää!

Nuoren aivoissa kuhisee -tapahtuman kuva
Barnavårdsföreningen Barn & ungdom 2019
  • Kenelle:  Vanhemmille
  • Ajankohta:  
  • Kellonaika:  17.00-19.00
  • Ilmoittautuminen päättyy:  
  • Paikka:  Verkossa
  • Hinta:  Maksuton

Toisinaan teiniä stressaa ja ahdistaa, toisinaan on vaikea löytää jarruja. Mikä selittää käyttäytymistä nuoruusiässä ja mitä kaikkea aivoissa tapahtuu?
Luennoitsijana psykologi Silve Serenius-Sirve.

Valloittava vanhemmuus -verkkoluentosarja

Tämä verkkoluento on osa Valloittava vanhemmuus -luentosarjaamme, jonka tavoitteena on tukea lapsiperheitä ja heidän läheisiään. Keskeisenä teemana on kasvattaa vanhempien luottamusta ja ymmärrystä omaan vanhemmuuteen, sekä lisätä ymmärrystä haastavasti käyttäytyvää lasta tai nuorta kohtaan.

Syksyn 2021 luennoilla Barnavårdsföreningenin asiantuntijat tarjoavat konkreettisia ja käytännönläheisiä vinkkejä osallistujille mukaan arkeen. Luentosarja on suunnattu vanhemmille, mutta myös ammattilaiset ja muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Luennot järjestetään verkossa ja luentosarja on ilmainen. Ilmoittautua voi yhdelle luennolle tai  osallistua vaikkapa koko sarjan luentoihin! Luennot vaativat ennakkoilmoittautumisen viimeistään luentoa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. Osallistujat saavat lisäohjeita ja linkin tapahtumaan sähköpostitse.

Neuropsykiatriset palvelut

Ota yhteyttä

Neuropsykiatriset palvelut

Palvelemme perheitä ja ammattilaisia kasvatuksellisissa ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.

+358 50 565 1722
Takaisin ylös