Siirry suoraan sisältöön
menu
Uutiset

Arki toimimaan –opas tarjoaa vinkkejä sujuvaan lapsiperhearkeen

Arki toimimaan -oppaassa on paljon vinkkejä, joista voit valita käyttöösi sopivimmat, etsitpä sitten apua aamuiseen pukeutumisrumbaan, kiukkutilanteiden rauhoittamiseen, omien voimavarojesi vahvistamiseen tai erityishaasteiden kanssa pärjäämiseen. Tämän jutun lopussa voit tilata tai ladata oppaan maksutta.

Psykologi Silve Serenius-Sirve esittelee uudistunutta Arki toimimaan-opasta

Hyvät neuvot ja vinkit ovat arvokkaita varsinkin niinä hetkinä, kun pitäisi ehtiä ajoissa jonnekin, saada lapsi syömään edes jotain tai päästä koko perhe nukkumaan ennen puolta yötä. Lohdullista on, että monimutkaisilta tuntuvat ongelmat eivät välttämättä vaadi monimutkaisia ratkaisuja.

Ratkaisuja ja vinkkejä tarjotaan Barnavårdsföreningenin ja ADHD-liiton toimittamassa Arki toimimaan –oppaassa, joka nyt on julkaistu päivitettynä versiona.

Tämä on kuin lapsiperheen arjen käsikirja – kaikki kätevästi samassa paketissa. Päivitystyö todella kannatti – hyvästä oppaasta tuli vieläkin parempi, toteaa psykologi Silve Serenius-Sirve, Barnavårdsföreningenin neuropsykiatristen palvelujen yksikönjohtaja.

Suorien vinkkien lisäksi opas lisää ymmärrystä lapsen käyttäytymistä kohtaan ja auttaa tiedon avulla puuttumaan vaikeuksiin jo varhain. Uudessa oppaassa on myös tietoa lapsen ja vanhemman itsesäätelystä.

Oppaasta hyötyvät monenlaisessa arjessa elävät perheet ja heidän kanssaan toimivat ammattilaiset.

Muutama vanhempi jo kommentoinut, että ”tällaisen oppaan pitäisi löytyä jo äitiyspakkauksesta!”

Opas on kirjoitettu ja toimitettu Barnavårdsföreningenin ja ADHD-liiton yhteistyönä.

Tilaa maksuton Arki toimimaan-opas

Opasta voi tilata verkkokaupastamme. Yksi opas on maksuton, suuremmat määrät 5 euroa kappale. Tilaukseen lisätään postituskulut.

Siirry verkkokauppaan (ulkonen linkki)

Lataa Arki toimimaan-opas maksutta

ikoni tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Arki toimimaan - vinkkejä lapsen myönteiseen tukemiseen

Kuvaus tiedostosta: Arki toimimaan -oppaassa on paljon vinkkejä, joista voit valita käyttöösi sopivimmat, etsitpä sitten apua aamuiseen pukeutumisrumbaan, kiukkutilanteiden rauhoittamiseen, omien voimavarojesi vahvistamiseen tai erityishaasteiden kanssa pärjäämiseen.

Lataa tiedosto
Neuropsykiatriset palvelut

Ota yhteyttä

Neuropsykiatriset palvelut

Palvelemme perheitä ja ammattilaisia kasvatuksellisissa ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Puhelinneuvontamme on auki ma-to klo 9–11 ja 12–14.

Toimipisteemme pääkaupunkiseudulla: Stenbäckinkatu 7 A, 00250 Helsinki
Toimipisteemme Pohjanmaalla: Kauppapuistikko 12 B 20, 65100 Vaasa

+358505651722
Takaisin ylös