Siirry suoraan sisältöön
Uutiset

Barnavårdsföreningen Väkivaltaobservatorion puheenjohtajana

Barnavårdsföreningen toimii Suomen kansallisen väkivaltaobservatorion puheenjohtajajärjestönä vuonna 2021. Väkivaltaobservatorio on kansalaisjärjestöjen, tutkijoiden ja yksityishenkilöiden muodostama verkosto naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan.

Lapsi on piirtänyt pelottavan mörön. Lapsen oikeudet kuvissa.

Lähisuhdeväkivalta on lisääntynyt koronapandemian aikana niin kansainvälisesti kuin Suomessa. Kuka tahansa voi kohdata väkivaltaa ja jokaisella väkivallan kohteeksi joutuneella on oikeus saada tarvitsemansa apu ja tuki.

Kaikille lapsille koti ei ole turvallisin paikka. Tämän vuoksi järjestöllemme on tärkeää olla mukana verkostossa, joka tekee naisiin ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa näkyväksi.
– Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtaja Pia Sundell

”Lapselle on vahingollista kasvaa ympäristössä, jossa on väkivaltaa. On yhteiskunnan vastuulla huolehtia kaikista lapsista,” Pia Sundell jatkaa.

Tänä vuonna Barnavårdsföreningen on Suomen kansallisen väkivaltaobservatorion puheenjohtajajärjestö. Puheenjohtajana toimii tiedottaja Anne Nickström.

Suomen kansallinen väkivaltaobservatorio järjestää joka syksy Valoa, ei väkivaltaa -kampanjan, jossa puolustetaan naisten ihmisoikeuksia, ruumiillista koskemattomuutta ja oikeutta väkivallattomaan elämään. Kampanja huipentuu webinaariin YK:n naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisena päivänä 25.11 klo 17.30-19.

Lue lisää Valoa ei väkivaltaa – webinaarista tapahtuman Facebook sivuilta!

Anne Nickström

Ota yhteyttä

Anne Nickström

Tiedottajamme Anne työskentelee viestinnän ja markkinoinnin parissa. Hän toimii Suomen kansallisen väkivaltaobservatorion puheenjohtajana.

+358407644759
Takaisin ylös